Alla inlägg den 24 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 24 maj 2022 23:00

Tisdag och det blev lite volleybollträning på skolan och i övrigt lite sista redovisningar. Sen möte på det och jag fick en rejäl pulssänkning och klockan började pipa. Det är dessa tisdagar, det är nog endast då som det kommer.

Väl hemma blev det lite bråttom för att hinna byta om och jag kände mig också jäkligt seg. Ullis började springa till Trosa och jag försökte tagga till men insåg, som sagt var, att jag skulle bli coach från sidan idag. 

Väl på plats så ser jag en ny tjej sitta och vänta på trappan men i övrigt inga andra. Jag hade väl två minuter till godo. 

När jag går fram så ser jag att det inte är en ny tjej utan det är Evelina som dock hade lite andra kläder än hon brukar. Inte för att jag har sådan koll men nu stack färgerna ut. Jag fick tillbaka en tröja som saknade klubbtryck och jag lovade att fixa det. 

På banan var förresten Peter som brukar köra lite innan då han säkert har tidsbrist men han är ju inne i själva passet så jag blev coach för en enda person idag. Huvudgruppen brukar köra själva. Rätt som det var så ropar några småtjejer på mig och det är tre elever som jag har och de undrade förstås vad jag gjorde. 

-Är det inte mer, frågade de. Jo, vanligtvis, förklarade jag och att huvudgruppen kommer lite senare. 

Även huvudgruppen var lite decimerad så det var nog bara fem stycken idag. Lite konstigt men så kan det vara. De fick dock sköta sig själva och nu hade även Ullis kommit. 

Vi säger adjö och beger oss hemåt och fastnar lite i soffan efter duschen. 

Jag bokade för övrigt en service på motorcykeln men jag hoppade av första verkstaden som ville ha förskott på 2500 kronor och när jag sökte på numret så gick det till en nagelsalong. Jag frågade varför och det var visst hans andra företag. Det kändes skumt och jag struntade i att jag fick vänta lite längre på det andra stället. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards