Alla inlägg den 10 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 10 maj 2022 23:00

Tisdag och då jag både tänkt och skrivit fel i planering så blev det återigen många elever som tog tillfället i akt och orenterade men några körde också riktigt hårt på en crossfit-bana. Så hårt så jag blev grymt imponerad. Jag hann också spela lite pingis med elever och faktiskt också med vännen och kollegan Lasse. Vid en boll så måste jag byta riktning och i strumplästen så halkar jag men i min hjärna så finns bara "rädda bollen" så i nästa ögonblick så slår jag handen i bordet och ser bollen åka förbi racketen typ 15 centimeter. På något sätt, helt mirakulöst så når jag, onaturligt böjd, bollen på kanten av racketen i helt fel vinkel men hafsandet får skruv på bollen som skruvar sig utåt och sen inåt och förbi Lasse. 

Jag förstår ingenting och säkert inte Lasse heller. Smärtan är dock enorm och jag känner att jag inte riktigt känner hur jag håller racketen så jag får bryta vid nästa boll. Ibland chockas man över sig själv, att man liksom gör allt. Det händer ju inte alltid men det var intressant att se hur man fungerar ibland. Efter 20 minuter kändes det dock bra så det var nog bara en rejäl smäll över lillfingret. 

Väl hemma så åt jag och Ullis lite lätt och sen sprang hon ned till träningen och jag försökte komma igång men var seg. Så seg så jag inte hann byta om utan fick bli coach vid sidan om men det var nog bra idag. 

Precis vid banan så kör jag om Ullis och på plats är först Sanne och Patrik. Jag instruerar Patrik lite lätt och skickar iväg honom på  uppjoggen samtidigt som Sanne skall få testa acceleratorbandet och snart är även hon iväg samtidigt som Patrik får vidare instruktioner. På slutet kommer huvudgänget och det blir lite löpskolning med dem innan de drar iväg. 

Ullis och jag handlar lite innan vi är hemma och efter en skön dusch så blir det både lite massage och teve. Skön kväll och vi kikade nästan på ett helt avsnitt av Black Mirror. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards