Alla inlägg den 15 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 15 maj 2022 23:00

Söndag morgon och återigen hade jag knälåsning och det är frustrerande då man inte vet varifrån det kommer men det är säkert någon liten bit som lossnat och strular ibland. Jag kom knappt upp ur sängen men efter någon halvtimme var det bra igen. Ullis och jag tog igen oss lite och bara slappade lite innan vi satte en jäkla fart. Felix skulle förresten få främmande och städade och både jag och Ullis var igång med olika projekt. Själv målade jag i blivande gästrummet och sen skulle jag och Ullis skjutsa svärmor till Nyköping. Hon skulle köpa garn igen och det var inte länge sedan hon sist köpte upp halva lagret. 

Vi släppte av henne vid Rusta och tog oss själva en liten tur på Mio. När vi kom tillbaka så var hon klar och hade köpt 40 (!) garnnystan, jisses! 

Vi tog en liten tur till Blomsterlandet då Ullis och jag hade hittat ett olivträd på Mio och nu hittade vi lite annat också. 

Efter det beställde vi lite på Chopchop och åkte sedan och hämtade det. På vägen hem så fick vi ta alternativa vägar då de asfalterade motorvägen och då kom vi in i det lokala cykelloppet och de hade nog inte förväntat sig en massa bilar. Lite läskigt men jag tog det förstås försiktigt men jag såg att många inte höll ut ordentligt. Man blir ju irriterad. Undrar om det inte är lag på att hålla ut 1,5 meter nu? Det är en av anledningarna att jag inte kör cykellopp längre. Att folk kör för nära alltså. 

Ullis och jag åt lite mat och snart kom Felix vän också och vi hälsade. De skulle vidare och se på Bajen mot AIK. 

Sen fortsatte jag att måla och det blir fint. 

Vi avslutade kvällen med att ta en tur till Stensund och gå en promenad. Ett till ekipage kom och de hade lite strul med att få husvagnen rak och vi fick hjälpa till att putta lite. 

Vi hann förresten ringa till fina faster E-M och prata lite också. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards