Alla inlägg den 6 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 6 maj 2022 23:00

Fredag och mycket av tiden var att få ut elever på orientering och det var verkligen fullt upp hela tiden. Riktigt stressigt att hela tiden skicka iväg elever och mitt i allt förstås ta emot dem. Alla hade olika banor så jag har lite att rätta sen också. 

När sista lektionen är över så är det några elever kvar och spelar lite pingis och då drar Primetime igång och jag kör lite fast jag samtidigt också är med och slår några bollar. En kille tar över, då han åkte ut, och när vi sedan kör igång igen så kör han samtidigt som han spelar och på något sätt så lyckas han trixa sig igenom frågorna men när det blir lite svårare så får jag rycka in. När vi närmar oss slutet så är det full koncentration som gäller och på sista frågan har jag ingen aning och jag backar och säger att de får chansa. O trycker precis innan det är försent och nu är det bara att vänta på svaret. Yes! Nästan 20 kronor och jag försöker ta en skärmdump men råkar trycka av telefonen och jag får snabbt på den igen och hör mitt namn ropas upp. Hoppas att uppkopplingen inte bröts men uppenbarligen inte. 

Kul slut på jobbveckan och sen var det full fart hemåt. 

Väl hemma så fixade jag lite med paviljongen och Ullis donade lite med växter. Hon hade sprungit en bra runda och på kvällen så cyklade jag och Felix fixade maten.

På kvällen så kikade vi på Masked Singer i efterhand och ingen fick titta på mobilerna. Jag har länge varit inställd på att det var Clara Henry men när Felix började dilla om en aning så blev jag lite osäker men lät mitt val vara kvar och jag kanske inte blev lika glad som Måns men nästintill. :-)

Vi avslutade kvällen med ett avsnitt av the Black Mirror.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards