Alla inlägg den 20 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 20 maj 2022 23:00

Fredag och det var full fart med de sista bedömningarna och mot slutet av dagen så är jag ute med en ny tjej, som springer i regnet, då jag ser att det är full kalabalik och en elev är ångerfull för att ha dragit i någon dörr så larmet gått. Jag förstår ingenting och kommer in i hallen och hör ett det är ett högljutt larm från den närliggande fritidsgården.

Den sista som gick från fritidspersonalen har förstås inte blivit informerad att det är skolan som larmar på de dagar vi är kvar längst men där och då var det annat jag tänkte på och sekunden efter laddar en elev på ett skott, utan att se sig för och dessutom med en boll som någon pumpat alldeles för hårt. Den går rakt i ansiktet och allt hände inom en minut! :-0

Jag försöker hinna ringa och lugna vaktbolaget samt få tyst på larmet och förstås kolla av eleven som fick bollen i huvudet och sköljer med lite kyligt vatten. Jag kollar av så att hon kommer ihåg allting och är med på allt jag säger.

Sen kollar jag om en kompis kan följa med till vårdcentralen då jag försöker vänta in vaktbolaget.

Vaktgubben konstaterar att larmet var påsatt så det gick inte igång av att någon ryckte i dörren så nu får jag påminna alla om att inte larma på då det är någon kvar. :-)

Det var stressiga minuter men sen ser jag att eleverna skrivit på tavlan att jag är bästa läraren i hela världen! :-D Pust! Det var en skön injektion som verkligen behövdes där och då.

Väl hemma så hinner jag pussa på Ullis innan hon skall iväg på vårfest och jag försöker tagga igång mig för lite cykling.

Snart sitter jag på cykeln men tänker mig inte för utan väljer en bana med över 1500 höjdmeter!!! :-0

Men vad fan! Nåja, jag trampar på men har dessutom en tempocykel så det går trögt och dessutom så händer det något med inställningen mellan klockan och trainern och det går plötsligt mycket trögare och det går inte ens att växla ned så mycket och jag börjar snart vända och rulla tillbaka igen.

Det blev rätt långt ändå och på kvällen tittade jag och Felix på the Masker Singer och det var oväntat roligt idag.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards