Alla inlägg den 28 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 28 maj 2022 23:00

Lördag.

Vaknar upp och känner mig klart tung i huvudet och jag tänkte att jag väntar väl några timmar innan jag testar. 

Så var det då dags och först så syntes nog ingenting men efter några minuter så dök det upp ett tunt streck och det blev bara mer och mer stark och det var ingen tvekan. Konstigt vore väl annars. 

Sen går det fort och jag blir snabbt sämre och får värsta feberfrossan efter någon timme och bäddar ned mig och bara skakar. Jag sover och sover och minst halva dagen spenderades sovande och jag fick börja knapra alvedon och det hjälpte en hel del. Mot kvällen så känner Ullis att hon vill hem för Felix är ändå inte hemma ikväll. 

Jag fortsatte liggandes och fastän jag visste att Champions League-finalen skulle spelas ikväll så brydde jag mig inte ett dugg.

Efter ett tag så börjar jag dock att vakna till och Ullis sade att det var kaos i samband med Champions Leauge och jag pallrade mig upp och slog på teven och det stod att finalen blivit uppskjuten på grund av kaos utanför arenan och trots att jag sov länge så kunde jag se på finalen och jag satte kuddar bakom mig, i soffan, och lade mig tillrätta. Snart kom även Ullis och lades sig i soffan, sådär på lagom avstånd så jag kunde nå hennes ben. 

Liverpool var överlägsna under lång tid och Real Madrid fick bara försvara sig och kändes väldigt otrygga i sin bollbehandling. Trots fina lägen för Liverpool så fick de inte hål på Madrid och rätt som det var stack Madrid upp i ett farligt kontringsläge och det blev mål men dock tveksamt bortdömt pga offside. 

Sen fortsatte det på samma vis men nu började även Madrid vakna och rätt som det var så kommer ett fint anfall och precis i rätt läge dyker Vinius Junior upp och stöter in bollen. Wow! Vad hände där. Det fanns dock mycket tid kvar och jag trodde stenhårt på att LIverpool skulle hämta hem det men de fick gå ensamma hem idag. Iaf utan pokalen. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards