Alla inlägg den 6 mars 2023

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2023 23:00

Måndag och det var kul att komma tillbaka och höra både elever och kollegor som undrade hur det hade gått på Vasaloppsstafetten. Det var lite speciellt att berätta hur knasigt det blev. På idrotten blev det mycket badminton och även lite pingis. Sista lektionen och som vanligt blev det stressigt och jag var några minuter sen till mötet. Med nya schemat så blir det lätt så men när jag var tvungen att fixa lite på datorn så får jag inte upp någon muspekare och jag får stressa ned till vår It-tekniker och som tur var så var han kvar och jag fick det snabbt fixat. 

Tillbaka till mötet men nu ser det ut att vara stängt och tomt men jag förstår snabbt att jag är på fel dörr och rycker. 

Efter mötet är det som vanligt full fart för att hinna med bussen och själva resorna är lite jobbiga. 

På stadsbussen så reagerar jag på att det är en äldre tant som sitter med skorna på sätet framför och på nästa buss så rycker bussen konstant och det vinglas lite. Klart stressande och jag kontrollerade att bältet var på ordentligt. 

Väl hemma så kände jag att det var fullt tillräckligt att bara gå idag och det var ett bra förslag av älsklingen. 

Vi gick vår vanliga runda och fastän det var lite segt i början så släppte det lite efterhand och det var skönt att röra på sig. 

Vi tittade sedan på Biggest Loser och det var som vanligt roligt. Det slog mig att jag kanske skall tjuvkika på hur det har gått för deltagarna men det skulle förstås ta udden ur det lite. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards