Alla inlägg den 15 mars 2023

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2023 23:00

Onsdag och idag var det studiedag och vi skulle börja med eget arbete rätt tidigt men olika möten och något som blev tidigarelagt gjorde att det blev fullt upp från start. Nya bedömningar skulle in också och sedan var jag tvungen att rodda i en sak från gårdagen men det löste sig jäkligt bra med hjälp av en annan person, tack för det! Man kan säga att jag bollade det vidare. Apropå att bolla så fick jag in en timmes pingisträning med John igen men tyvärr hade jag mina racketar hemma så jag fick köra med ett värdelöst racket och det hände ingenting när man slog. Varken med skruv eller fart men John var inte alls i balans så jag gick hem med 3-1 i matcher i alla fall. Jag valde att inte spela in någonting då minnet verkar blivit fullt också men jag lade heller ingen tid på att få ordning på det. 

Sen hemåt och hemma var det lite mat och sedan traskade vi bort till Safiren för lite Core-träning. Det kändes skönt att köra lite lugnare idag och tanken var att jag inte skulle gå all in idag. 

Vi är där rätt tidigt och sitter och pratar lite innan det är dags att köra igång. Jag får skaka igång mig rejält då jag gått ned i varv men sedan är det bra drag. Kanske håller jag igen lite grand men så får det vara idag. 

In i duschen och sedan hann jag slå på Primetime på vägen hem. Tyvärr ingen vinst idag heller och det var nu ett tag sedan. 

Väl hemma så tittade vi på ett lustigt datingprogram och sådana är egentligen no-no men nu var det lite annorlunda upplagt då det var barnen som hade anmält föräldrarna till programmet och barnen var även med och styrde. Lite speciellt och man måste väl titta klart på det kanske. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards