Alla inlägg den 29 mars 2023

Av Niclas Bernhardsson - 29 mars 2023 23:00

Onsdag och när jag hade Pingis-Johns klass så fick jag till lite pingis igen och nu var jag riktigt på tårna och sopade hem tre raka. Utöver det fick jag några elever att gå på simningen men snön gjorde det lite besvärligt att gå dit och eleverna själva skulle ta bussen och då kunde ju jag se till så att de verkligen kom iväg på simningen. 

Vi gick ned till hållplatsen och missar precis en buss och får vänta i tio minuter. Det var lite surt då jag inte riktigt hade koll på hur lång tid det skulle ta med bussarna och då jag och en annan skulle vara ansvarig så vill jag förstås vara i tid. 

Sen kommer bussen men när vi närmar oss hållplatsen, där vi skall byta buss, så står trafiken typ still men snart är vi framme och byter sida. 

Vi hoppar av och jag blir förvånad då jag ser två kollegor och det visar sig att jag blandat ihop veckorna igen och det har blivit lite rörigt bland mina veckor med både simkoll och livräddning. Jag väntar i tio minuter för att se om mina elever, som varit hemma och hämtat simkläder, skulle komma. Till slut går jag mot bussen och när jag väntar hör jag några ropar och det är eleverna som undrar vad jag gör vid bussen. Jag pekar att de skall gå mot badhuset och hoppas de vågar sig in för jag har redan förvarnat personalen att det kan komma några till och att de skall skicka in dem. 

Sen tar jag mig hemåt och när jag väntar på bussen så känner jag igen en gammal elev och pratar lite med henne. 

Hemåt och väl hemma så skottar jag lite snö och väntar in Ullis.

Det blev åter lite cykling på kvällen och lite mys framför teven. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards