Alla inlägg den 18 mars 2023

Av Niclas Bernhardsson - 18 mars 2023 23:00

Lördag och idag skulle Ullis och jag cykla långt. Tanken var att börjar relativt tidigt men rolig sport, på teven, gjorde att det drog ut på tiden. Stort grattis till Hanna Öberg som avslutade med flaggan i topp och fick prata med norske kungen. 

Sen var det bara att ta tag i det och snart satt vi på cyklarna men trainern verkade strula och troligtvis så har det blivit någon förväxling mellan våra trainers och våra klockor. Det var skittrögt fastän jag körde på lättaste växeln och jag fick verkligen kämpa mentalt. Jag hade klickat i att vi skulle köra ett rätt långt pass på över sju mil men när det endast fungerade bra i korta stunder så behövdes inte så mycket förrän jag skulle bryta. Men jag höll ut i över en och en halv timme och det får jag vara riktigt nöjd över. 34 kilometer på 1.36 och hela 746 höjdmeter är ju ändå bra träning som lär göra nytta. 

Jag knappade dock in ett nytt pass och nu tog jag en ny bana jag inte kört förut och den var bara på fem kilometer och när jag, i en backe, får lite sug att se om jag kan vara snabbast upp så trycker jag på och det rejält. Jag verkar få stryk av en annan kille men kämpar på. Väl uppe så räknas inte hans tid in längre och jag ligger etta på etappen och perioden och vips så har jag fått bergströjan. :-) Riktigt kul och det är inte alltid man lyckas med det och det var ju absolut en hel del cyklister i rörelse där. 

Sen bryter jag när jag kört runt åtta kilometer och avslutar med att köra lite med Ullis. 

Efter det så försökte vi fixa lite hemma men vi var trötta och sov lite på soffan istället. Det funkade bra det också. 

Kvällen avslutades framför teven och Let´s dance. Det var helt okej men kanske inte det roligaste längre. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards