Alla inlägg den 16 mars 2023

Av Niclas Bernhardsson - 16 mars 2023 23:00

Torsdag och idag var bussen verkligen i tid och jag kunde i lugn och ro gå till nästa hållplats och var verkligen i god tid till första lektionen. 

Det gällde att hålla bra ordning på lektionerna då uppgifterna både är mastiga och kanske lite svåra, för en del. 

Allt gick riktigt bra och det man var lite orolig för hände inte så min kontakt gjorde ett bra jobb. 

Efter sista lektionen så spelade jag lite pingis med John men nu hade jag mitt vanliga racket. Det blev dock väldigt annorlunda och jag förlorade mycket på att jag körde med ett dåligt racket igår. Dock så spelade John riktigt bra emellanåt och det blev 2-1 i matcher till honom. Surt men välförjänt. 

Efter skolan så tog jag stadsbussen till centrum och som vanligt så slog suget till och det blev en liten (?) bulle på bussresan hem. 

Väl hemma så var det mat och sedan taggade både jag och Ullis igång oss för lite cykling. Jag velade lite mellan att köra ett race eller köra mitt program. Det blev till slut det sistnämnda men jag tog en bana jag inte kört förut och eftersom den var 40 kilometer så misstänkte jag att jag skulle få köra lite mer än själva programmet. 

Så var man då igång och som vanligt så fungerar inte den finurliga finessen som heter ERG. Den skall justera så man automatiskt håller rätt motstånd. Dock börjar det fungera mot slutet och det var i och för sig skönt men det hade ju varit bra om det fungerat från början. 

När jag var klar så hade jag fem kilometer kvar och det var ju klart att man skulle köra det. 

Nu hängde jag på en kille som verkade tycka att jag var lite jobbig och han försökte skaka av mig några gånger och det var lite roligt. 

Efter duschen så blev det the Island och nu börjar det kännas lite småsegt men visst förstår man att det är sjukt tufft. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards