Alla inlägg den 16 mars 2024

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 mars 23:00

Lördag och idag skulle vi till Felix. Efter lite pluggande, och Ullis var på gymmet, så satte vi oss i bilen. Tim och Cilla kunde inte hänga på så vi blev själva. På stegutmaningen så hade jag en betryggande ledning men samtidigt hade jag blivit förkyld igen så någon löpning i stan skulle det inte bli för mig. Väl dock några steg, som det alltid blir. 

När vi kommit några minuter så kommer jag på att jag ju glömt att ta på mig klockan och Ullis säger att det ju bara är att vända om men så jäkla viktigt är det väl inte att vinna en stegutmaning. Eller... Jag tog beslutet, där och då, att strunta i klockan. Speciellt eftersom jag ändå var lite förkyld. 

Vi mötte upp Felix och fick faktiskt en plats direkt men på gatan var det två parkeringsvakter och Ullis ropade och frågade om man fick stå där vi gjorde. En bil, precis bredvid, var lappad. Jodå, det var lugnt sade vakten. Jag ringde och bad Felix betala som brukar göra det då vi står där. Mest för att han gjort det förut och hade koll. 

Vi gick direkt och käkade och nu blev det Thai-båten, det var någon dryg kilometer dit, kanske en och en halv. Lite speciellt och jag hade lite svårt med att det gungade. Jag som för sjutton låg i lumpen på en båt. Men det var länge sedan och det verkar inte vara värt någonting nu. 

Maten var riktigt god men kanske lite dyr. 

Sen tillbaka och på vägen hem så hoppade vi in på en second hand-butik och när jag såg en massa fina böcker så tänkte jag att de väl kostade hur mycket som helst med tanke på läget på butiken. Jag frågade och hon svarade tio kronor styck. Jag blev helt galen och slängde snabbt ihop elva böcker och betalade. 

Sedan blev det några stopp till på några affärer innan vi tog en kaffe hos Felix.

Sen sprang Ullis och Felix en sväng och jag passade på att plugga. Jag tyckte att de inte var borta så länge men de hade visst skrapat ihop över åtta kilometer, grymt jobbat!

Efter det så gick vi och käkade igen och nu blev det Bastard Burgers, det smakade inte helt fel. 

Vi tackade för oss och åkte sedan hemåt. 

På kvällen så förberedde jag mig lite för morgondagens möte men pluggade också lite. 

   

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards