Alla inlägg den 20 mars 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 20 mars 23:00

Onsdag och på vägen till skolan så skickar Ullis om att det brinner på Centralstationen och jag var inställd på att kanske gå en bit men väl på plats så märktes ingenting. 

Det var lite småtufft, men kul, på idrotten och jag fick en stenhård boll rakt i ansiktet som om det inte var nog med att jag haft lite ont i huvudet ett tag. På morgonen så fick jag hålla i en sex- och samlevnadslektion och det var lite småjobbigt då det var lite dålig information på ett ställe där jag kände mig säker. Helt klart var det lite bristfällig information.

När jag skall gå på lunch så smiter några elever in och som vanligt, i alla fall när jag inte känner eleverna, så ljuger de en rakt i ansiktet. Det är tyvärr där jag jobbar men lär man känna dem så är det annorlunda men var kommer det här med att det är okej att ljuga en vuxen rakt i ansiktet? Det har jag aldrig varit med om på andra ställen. Det var om att Skol IF-killen precis kom eller att det var han som gick bakom väggen, eller vad det nu var. Jag orkade inte bråka utan försökte istället få tag på killen och efter ett tag så lyckades jag och inte sjutton var han precis där, som eleverna sade. Men ganska nära dock så han skulle skälla på dem och tyvärr så skjuter de sig själva i foten. Nästa gång lär de åka ut direkt. 

Sedan lunch och efter lunch så fixade jag lite på min egen kammare innan jag åkte hemåt. Jag passade på att söka till VAL. På vägen till stadsbussen så snackade jag lite med en gammal elev och på bussterminalen så hejdade jag en person som tappade sitt busskort på backen. 

Jag kollade upp lite inför Trosa Ultra Backyard och läste på mig lite hur det var sist.

På Primetime så åkte jag på sista frågan och så här i efterhand så borde jag, rent logiskt, tänkt att det var Filipstad, eftersom jag borde ha mer koll på områdena runt Sala och Falun. Frågan var Långbanan, som är ett av världens mest mineralrika områden, ligger. Precis när jag trycker på Sala så inser jag att det nog är fel men det är lite tidspress. Hela två kronor gick jag miste om vilket var lite konstigt då både fråga nio och tio var ganska svåra. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards