Alla inlägg den 27 mars 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 27 mars 23:00

Onsdag och under färden mot Nyköping, där jag fixade lite med loppet jag är ansvarig för, så var det ett tag lite osäkert om jag ens skulle komma fram. 

Vid Tystberga busshållplats så stannar busschauffören plötsligt. Slår av tändningen och går runt bussen och kollar. Ojdå! tänker jag. Undrar om jag ens kommer fram i tid och han går in och ringer. Efter några minuter så startar han dock bussen igen och vi rullar. Vad det egentligen var för fel vet jag inte men vi kommer fram men jag hinner förstås inte till morgonmötet men det har hänt förut att jag missat några minuter på det då man aldrig riktigt vet hur bussarna går. Oftast hinner jag genskjuta stadsbussen men det var förstås omöjligt idag. 

På skolan så var det sexualundervisning och eleverna skulle ta på en kondom på en plastpenis. Det fanns även en mycket naturtrogen penis som några tidigare elever hade gjort som ett projekt i bilden. Jag bad till gud att jag inte skulle demonstrera för min erfarenhet av kondomer är inte stor. Det demonstrerades dock i en film och så skulle eleverna prova men det var pinsamt och även jag tyckte det men det försökte jag inte visa. Jag lät dock den andra läraren ta det mesta. 

Jag får ett svar på att min idé var riktigt bra men jag behöver fylla ut det lite mer med bland annat syfte och formulera ett antal forskningsfrågor så det var ändå en bra feedback. 

På Primetime så åkte jag på vad kronhjortens avkomma heter. Alternativen var: Kalv, kid eller killing. Kan du?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards