Direktlänk till inlägg 16 december 2023

Förkylt

Av Niclas Bernhardsson - 16 december 2023 23:00

Lördag morgon och vi sover länge men, vad värre är, så vaknar jag och känner mig lite förkyld. Men vad f-n! Det är verkligen något jag hatar och det handlar om att inte ha kontroll över sin kropp och det är ju lite motsägelsefullt att man äter godis när man vet att det är dåligt för kroppen. Inte är det så gott heller mer än de första godisarna. 

Ullis och jag går i alla fall upp och tar lite frukost framför Julkalendern. Nu kom vi igång sent men Felix vaknar säkert också sent då vi skall till honom senare och hjälpa honom komma tillrätta. 

Så ringer det på dörren och det är Kenneth som skall hämta sina skidor. 

Efter det så är det full fart med att packa och jag känner att jag har svårt att andas bakom Felix skärmar, som drar till sig damm. Fasicken också! Vi bestämmer ändå för att chansa, det kanske inte är så farligt. 

Så åker vi då upp och efter att ha packat in några kartonger så åker vi till en störtskön affär i Nacka som bland annat sålde hatthyllor. De sålde dock allt möjligt och man fick mycket ideér. 

Tyvärr hade de inte den modellen som Felix skulle ha men mannen, i butiken, skulle ringa upp Felix på måndag. En kille där blev jag lite trött på för han sade alltid JAG skall kolla vad JAG har. Precis som han ägde butiken. Då får i alla fall jag dåliga vibbar men butiken var cool. Oavsett vem som äger den. När det kommer fram att killen inte kunde svara på några frågor så kom det fram att han inte jobbat där så länge... 

Hem till Felix lägenhet och vi snurrade länge innan vi hittade en plats att stå på. Säkert en halvimme. 

Nu borrade vi lite och monterade upp teven. Det gick kanon men själva väggen var inte helt rakt och det var lite surt. Dock inget som stör och det blev nog ännu mer lika en tavla, som själva syftet är. Teven heter the Frame. 

Efter lite strul med att hänga på själva teven så satt den på plats och det blev kanon. Lite bök att ta upp allt damm utan dammsugare bara. 

Mot kvällen började vi bli hungriga och nu blev det Pong igen och återigen buffén. Nu kallades den Brunch-buffé istället. 

Jag började nu känna mig sämre och fick kämpa för att inte hosta och det var uppenbart att det var kört för mig. Nu är det bara att hålla tummarna så inte Ullis och Felix också blir förkylda. 

Tillbaka i lägenheten och vi avslutade med att titta på Grinchen. Det kändes som om man hade sett den men uppenbarligen inte för jag kände inte igen någonting. Helt okej och rätt kul!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards