Alla inlägg den 14 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 14 jan 23:00

Söndag morgon och jag funderade direkt på hur jag skulle göra med hörnet då jag inte skulle få in bokhyllan. Vi bestämde ju oss för att försöka och i värsta fall fick man väl göra åverkan på väggen.

En tanke var att skriva på Facebook och se om någon hade en bra slip men så kom jag att tänka på Ullis bror, Björn. Han kanske till och med har en hyvelmaskin så jag ringer och hoppades att det inte skulle vara alltför tidigt. Jodå, det hade han och jag sade att jag kommer om en timme så skulle jag både jobba montera ihop den hyllan jag höll på med och mäta lite där jag behövde slipa. 
När vi kommer dit så möter vi upp Björn och han hade precis skrämt bort tjuvar! Oh, herregud! Det är mycket som händer nu.

Vi börjar hyvla och det tar tid och dammar väldigt mycket men framförallt så låter det extremt mycket. Björn hämtar lurar och frågar om jag skall ha men tråkigt nog sade jag nej. Lite surt i efterhand då det skrek i öronen. Note to your self, tänk efter en gång till. 
Vi höll på ett bra tag och snart såg jag ut som en snögubbe i allt damm och även där borde man tänkt till innan och åtminstone tagit av sig jackan.

Nör vi slipat klart gick vi upp och joinade Ullis och Monica någon halvtimme. Sedan skrek hela mina kropp att jag måste hem och börja montera.

Först började jag förstås att fixa med listen och jäklars vad bra multiverktyget var. 
Sedan märker jag att jag måste jacka ur i själva hörnet på hyllan längst in på väggen och förstås då också på överskåpet. lite läskigt då man inte visste hur mycket man kunde jacka ur men det gick bra och rätt som det var så var skåpen på plats. Vad brw det blev men kabske, kanske skulle man jacka lite till... Ullis tyckte det räckte och jag litar på henne. Risken är stor att hyllan går sönder om jag tar lite till.

Sedan sålde jag två studentböcker inom kort tid eller det var förresten Felix böcker så pengarna går förstås till honom.

Jag avslutade med att lägga in lite mer böcker i excelarket och sedan funderade vi på hyllan på andra sidan och bredbandet som störde.Jag tänkte att IP-Only skulle fixa det gratis eftersom de redan förstört golvet och sedan inte sade till utan försökte bara dölja det med lite kladd. Det var dock flera år sedan och jag sade inte till. Sen läste jag recensionerna och det var sjuka 1,0 i betyg så jag vet inte ens om jag vill ha dit dem. Då betalar jag hellre någon kompis. Jag behöver flytta inkommande fiber cirka fem centimeter eller få upp lite kabel så man kan flytta själva dosan lite.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards