Alla inlägg den 30 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 30 jan 23:00

Tisdag och jag fick fortsätta hålla på med att bygga min överambitiösa hinderbana. Tyvärr drog jag ut på tiden på mina lektioner och det blev återigen lite krockar i omklädningsrummet så det här måste jag styra upp. 

Jag hade börjat spänna mig och det kändes som jag börjat få nackspärr. 

Idag skulle jag egentligen åkt upp till Karolinska och träffat min hjärtläkare men igår ringde sjukhuset och styrde om till en telefontid istället och skulle det gå bra så är det ju kanon. 

Efter lektionerna så stannade jag kvar och inväntade doktorns telefonsamtal. 

Han ringer och han berättar att senaste hjärt-EKG´t såg riktigt bra ut och efter att jag berättat hur jag upplevt tiden efter så var han nöjd och jag blev utskriven från sjukhuset men jag bad dem ändå att skriva till Nyköping så jag inte försvinner helt då jag ändå har bikuspid aortaklaff och den bör man ha koll på. 

Jag skämtade och sa att jag tyvärr fick bryta Kalmar Ironman, i höstas, och han svarade att sjukhuset inte hade kravet på att klara en Ironman efter en hjärtoperation.

Huvudvärken var dock mer påtaglig ju längre tiden gick och antingen börjar jag bli sjuk eller så var det för att det varit lite för mycket stress på slutet. Det har varit krockar lite här och där i omklädningsrummen och sedan är det en dubbelbokning som stör. Lägg på att jag vara lite överambitiös så var det som gjort för migrän från spänd övre rygg. 

Hemåt och jag kollar lite på mobilen och åt lite snask, då jag kände att jag behövde det. Sen kollar jag när jag skall vara framme i Vagnhärad och ställer klockan och toksomnar. 

Jag vaknar till och tycker att jag ser att det står Bråtagatan och det tar några sekunder innan jag förstår att jag försovit mig och är inne i Trosa. 

Ojdå! Jag ser på klockan att Ullis säkert slutar snart och hoppar av vid hennes jobb. 

Jag låser upp bilen, via appen, och startar den senare via appen också. 

Som tur var så jobbade hon inte över och vi åker hem tillsammans och äter lite mat. 

Ullis går sedan till gymmet och jag försökte peppa upp mig för löpning men huvudvärken var kvar och när det är typ 20 minuter så ger jag upp och skickar att jag inte kommer. 

Jag tar det lite lugnt och sorterar böcker istället och bara tar det lugnt. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards