Alla inlägg den 31 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 31 jan 23:00

Onsdag och det blev återigen lite hinderbana och det är ju kul men jag vet inte om byggtiden står i paritet med utfallet men en klass till verkar sugen på den så vi får se. 

Sedan var det bara att vänta in utvecklingssamtalen och jag passade på att boka in tåget till Mora och tillbaka. På själva Vasaloppsdagen har jag återigen blivit ombedd att leda Vasaloppsspinningen och det känns ju roligt och bra. På fredagen innan så är det dock StafettVasan, där jag har en sträcka eller två. Vi får väl se hur vi delar upp det. 

Sedan utvecklingssamtalen och de gick bra men drog ut lite på tiden på det andra så jag stressade in och försökte komma iväg fort och det såg en kollega som undrade om jag ville ha skjuts. Det tackade jag inte nej till och hon släppte av mig vid bussterminalen och jag hade hela tio minuter till godo. 

På bussen hem så får jag ett mail från Sörmlandstrafiken och de bad hemskt mycket om ursäkt för den sena återkopplingen men då det var uppenbart att jag gjort ett felköp så korrigerade dem och skickade på en hel månadsbiljett och det var ju klart över förväntan! Vilken service! Sedan försökte jag plugga lite men det var nästan omöjligt då det studsade för mycket men väglaget kan ju inte Sörmlandstrafiken rå för. 

Väl hemma så tränade Ullis för fullt men jag var trött och sorterade lite böcker innan hon sprungit klart och vi fixade sedan lite mat. 

Jag fortsatte med sorteringen ett tag och på kvällen blev det till och med lite målning inne i biblioteket. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards