Alla inlägg den 21 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 jan 23:00

Söndag morgon och det blev lite morgon-teve. Internet verkar fungera perfekt och det är ju skönt. 

Vi fixade sen lite i biblioteket men relativt snart började vi packa ned lite av Felix sista saker då vi behövde mer plats. 

Efter ett tag så har vi packat in det i bilen och det var mer än vi först trodde. 

Väl framme så vill vi äta lunch men det är svårt att hitta en parkering. Felix mötte upp oss direkt och vi bar upp det med viktigaste så inte det skulle bli snott eller för kallt. Datorer bör ju inte stå ute i kylan. 

Efter någon halvtimme så hade Felix och jag äntligen hittat en plats och vi möter upp Ullis, som gått i förväg.

Det blir Pizza Hut och det var länge sedan. Det smakade riktigt bra men läsken, som var från en maskin förstås, smakade inget vidare. Lite trist då själva pizzan var kanon. 

Sedan gick vi och köpte nya Airpods till Ullis innan vi gick tillbaka till Felix lägenhet. Ullis och jag hann ta en varsin kaffe på Espresso House också. 

När vi kommer fram så ser vi att det finns plats för bilen nära Felix ställe så Felix och jag går och flyttar bilen närmare och packar sedan in hans kartonger. 

Vi stannar inte så länge utan kramar honom adjö och sedan beger vi oss hemåt. På vägen så funderar vi på om vi inte skall köpa in de sista bokhyllorna och vi bestämmer oss för det. 

Det blir en snabb tur på Ikea och sedan packar vi in allt i bilen och Ullis fick sitta i baksätet så vi skulle få plats med hyllorna. 

Efter Ikea kollade vi in några mattor på Rusta också för den vi köpte in begagnad till biblioteket var vi inte riktigt nöjda med. Kanske lite väl sliten så de pengarna slängde vi i sjön och vi hade inte hjärta att ta betalt då man vill kunna stå för det. 

Vi stannar till och äter en gång till och nu blir det Mc Donalds. Inte det bästa men det är smidigt. 

När vi nästan är hemma så bestämmer vi oss för att fortsätta till Trosa för att köpa lite mat och samtidigt posta ett paket jag skall skicka iväg. 

Återigen så ropar några gamla elever och sådant är alltid kul. 

Väl hemma så packar vi in alla hyllorna och sedan blir det lite kväller i soffan men jag kan inte låta bli att skruva ihop några hyllor. 

På Primetime så åkte jag ut på fråga nio på bägge quizen, lite surt.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards