Alla inlägg den 24 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 jan 23:00

Onsdag och idag var det slaskigt värre. Det var riktigt surt att gå till jobbet och väl framme så bytte jag strumpor och lade de jag haft på mig på tork. 

Bra drag på lektionerna och jag körde lite Äppeltjuven och började introducera redskapsgymnastik. Tyvärr känner jag mig inte i superform så jag vågar inte riktigt visa handstående med nedrullning för sist kände jag att jag inte riktigt kom upp och min axel krånglar dessutom. Nu verkar den lite bättre igen men det sätter käppar i hjulet. Det var i alla fall kul, som vanligt faktiskt, och på en lektion så filmade en pedagog men jag tänkte inte så mycket på det utan tänkte att det mest var för deras egen klass. 

Sista lektionen och nu strulade det rejält för min klass skall ha lugn och ro men rätt som det var så skulle en klass in då de bytt om där. Jag fick stressa rejält för att bromsa och sedan förstår jag att det blivit någon dubbelbokning eller kanske missförstånd. Riktigt surt och jag försöker lösa det på bästa sätt men styr om till ett lugnare rum rätt snabbt. Pust!

Sedan var det bråttom till badhuset då jag skulle vara där med en eller två elever. Jag får skjuts av en kollega och sätter mig och väntar på badhuset. 

De andra går in men jag väntar och väntar. När det gått en lång stund så är det bara att inse att det inte kommer någon och jag skickar i gruppen och det visade sig att killen blivit sjuk. Nåja! Det var bara att gå ut i slasket och upp på först stadsbussen och sedan invänta landsortsbussen hem. 

Hemma blev det lite god mat och sedan kunde jag inte hålla mig från att bygga ihop bokhyllorna och nu hade jag ju lite stress med att få ordning på allting då jag lånat ett litet verktyg så jag skulle kunna komma åt att skruva fast bokhyllorna mot väggen längst uppe. 

Först var jag dock tvungen att slipa lite på kanten på bokhyllan och åkte ut till Sille och slipade.och tyvärr slipar jag lite på fel sida men jag hoppades att det inte skulle märkas sen. 

Sedan hemåt och nu var jag sugen på att få ihop hyllorna. Dock gällde det att lösa problemet med nätverkssladden och jag känner att jag har en lösning som skall fungera men det gällde att tänka till men jag såg inget som skulle hindra så jag börjar att jacka ur en liten bräda och trycker dit sladden och bygger ihop hyllan. 

Det verkade dock bli bra men jag var tvungen att hacka lite till på kanten. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards