Alla inlägg den 29 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 29 jan 23:00

Måndag morgon och jisses vad trött jag var.

Jag kommer i alla fall iväg till bussen i god tid och står där i några minuter då en tjej lämnar hållplatsen och verkar säga något till mig. Jag stänger av musiken och säger förlåt. 
Hon säger att bussen är inställd men säger att det går ett tåg om ungefär 20 minuter. En annan tjej, som kommit ikapp, säger att hon tror att man kan åka på det gröna busskortet men det trodde jag också för något år sedan. Jag sade dock inget utan tänkte att jag får väl köpa en biljett på plats om det är så att mitt kort inte fungerar.

Efter en stund i väntsalen så är det då dags och jag tänkte att det kunde vara smart att sitta hyfsat nära om det skulle bli problem. Vi var ju ändå runt 7-8 stycken. Alla verkade sprida sig så jag satte mig bara på en tom plats.

Det var riktigt skönt att åka tåg och jag slog upp datorn och bloggade ikapp två dagar men jag hann inte ens lägga ut det.

Framme och ingen kontrollant så än så länge vet jag inte till hundra procent men då slipper jag i alla fall skicka till Sörmlandstrafiken om ersättning. 

Till stadsbussen men jag ser att den kommer redan vid Centralstationen så jag springer tillbaka och hoppar på.

På skolan så tänker jag helt fel på när första lektionen börjar och hinner bygga en galet stor hinderbana och barnen är för härliga när de säger att "den var helt okej". Haha, jag måste tappat hakan för en assistent ropade att "DEN VAR JÄTTEBRA!" Haha, det var ju skönt.

Sedan rullade det på och vi avslutade med ett möte men jag kände att jag blev galet trött och kom på mig själv med att blunda lite då och då men jag var inte den ende. :-)

Mot bussen och den buss jag eventuellt skulle hinna med var körd då jag missade stadsbussen med någon minut.

Det blir lite snack med en gammal elev och sedan hemåt.

Väl hemma så blev det lite mat och sedan sorterade jag lite böcker. 
Tidigt i säng då bägge var trötta.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards