Alla inlägg den 2 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 2 jan 23:00

Så var det då dags att börja jobba igen och det var absolut lite småsegt att komma upp. Men jag kom iväg bra men när jag skulle dra kortet så lyste det förstås rött men det var jag beredd på. Då tänkte jag bara fylla på men även det strulade så jag frågade om jag fick fixa det på bussen och det var okej. Det fortsatte strula men till slut fick jag till det och sprang fram och drog kortet. Nu gick det. 

Det var inte många på bussen direkt och absolut inga skolbarn. 

Bussen var lite sen in och sen när stadsbussen skulle komma så kom bara den som gick mot Brandkärr. Jag vinkade förbi den och det ångrade jag då jag fick vänta runt åtta minuter tills min buss kom. Då kunde jag lika gärna tagit Brandkärrsbussen och gått från stockholmsvägen. Nåja!

Det var inte så många på jobbet och snart försökte jag sätta mig in i uppgiften men det tog lite tid. Det visade sig också att jag inte kom in på driven då mitt konto blivit avregistrerat. Till slut fick jag ringa en person privat och hon ringde sedan upp och hjälpte mig lite. 

Trots allt var det skönt att börja jobba lite men jag var fortfarande väldigt hostig. 

Väl hemma igen så blåste det så jag knappt kunde andas men det var desto trevligare att komma in då Ullis fixat värsta middagen! Jäklars vad gott och trevligt! 

Vi myste sedan lite och läste böcker innan vi kände att det fick räcka. Lite irriterande att jag inte blir kvitt hostan bara. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards