Alla inlägg den 18 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 18 jan 23:00

Idag tog jag bilen då jag skjutsade svärmor och det var trevligt. Mycket prat och sedan kom jag nästan i tid till morgonmötet.

Lite NO, i början, och sen bra fart med idrottslektioner. Kanske lite för bra fart för jag var taggad och höll nog för hög nivå men det är absolut lite svårt. 

Jag avslutade med en fantastisk lektion då det var full fart och bollarna for men som de skulle. Jag showade lite för en kille och avslutade med att skjuta upp foten och dämpa den helt med ett litet knyck på foten. Han blev imponerad och var visst en fotbollskille så det var kul. Sen råkade han tunnla mig men det kanske inte gills då man inte ens såg det. Typ sådant där man gör på personer som bara går förbi. Lite kul dock. 

Jag hade fortsatt kontakt med gamla IP-Only men någonting säger mig att jag inte skall ha kontakt med dem och recensionerna på nätet skrämmer absolut. De verkar inte göra någonting rätt och bara att de borrade i golvet av misstag och inte sade till borde vara varningssignal nog. 

Jag ringde sedan en kompis som tipsade mig om Trofi, i trakten, och efter ett tag fick jag tag på en person så imorgon skall någon tekniker ringa upp. Hoppas det löser sig. 

På kvällen kom Inger förbi och och jag passade på att hämta en ny router i Trosa och handlade samtidigt. 

Jag avslutade med att lägga in lite böcker i hyllan men måste nog tänka om lite då böckerna är tjockare än jag trott. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards