Alla inlägg den 27 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 jan 23:00

Lördag morgon och när Ullis gick iväg till gymmet så bullade jag upp i sängen och gick all in på pluggandet. Eller först bloggade jag i och för sig ikapp två dagar men efter det var det full fart. 

Snart nog så upptäckte jag att det här nog skulle ta mer tid än jag först trott. Det var mycket grammatik och det var väl några ordklasser som var lite kluriga. Speciellt adverb som ibland täcker upp så mycket mer än det man fick lära sig i skolan. Då var det mycket - En snabb bil men den åker snabbt. 

Nåja, jag hade pluggat rätt hårt men vågade inte chansa så jag kollade alla orden, i en text, riktigt ordentligt och gick sedan vidare. Så höll det på och Ullis var snart hemma igen. Så kändes det i alla fall. Tiden rann iväg och snart hade jaga suttit ett gäng timmar och då kändes det som jag hade bra koll men det skulle säkert ta lite tid att hitta referenserna i de olika böckerna men jag försökte skriva upp sidnumret då jag hittade svaret. 

Mot eftermiddagen så behövde vi komma iväg för att hämta upp mattan vi beställde i Södertälje. 

Först åker vi dock till Biltema för att köpa spolarvätska och tänker köpa oss några korvar först. Det händer dock ingenting så vi ger upp köandet. Vi passar på att kolla några mattor på Rusta först också men sedan mot Mio!

Vi åker till baksidan, på Mio, och funderar på hur vi kommer in för det är flera dörrar. När vi kommer in och skall hämta den samt förstås betala så tycker jag att det blir alldeles för billigt och undrar om det verkligen är rätt matta. Nädå, det var det inte. Det kanske i och för sig var rätt modell men den var mycket mindre men som tur var så fanns just vår modell och storlek inne i butiken så jag åkte runt igen och Ullis följde efter killen från varugodsmottagningen. 

När jag kommer in i butiken så möter jag Ullis och allt ser okej ut och vi betalar. 

Nu är vi dock hungriga och det blir hamburgare på det där rock´n roll-fiket. Helt okej och jag passade på att ladda min mobil. 

När vi är klara så åker vi till Maxi ICA Stormarknad och storhandlar. Det borde räcka för hela veckan och det blev närmare 1600 kronor. Vi blev sjukt sugna på tacos, efter besöket hos Karin och Ellinor. Väl hemma så var vi dock så mätta så det fick bli en annan gång. 

Mattan blev förresten helt galet bra.

På Primetime så åkte jag på en helt omöjlig fråga om det danska sättet att räkna...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards