Alla inlägg den 19 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 19 jan 23:00

Fredag och bara det att det var färre lektioner gjorde att fredagsfeelingen inföll sig. 
Då jag väntade på bussen så träffade jag några gamla elever och den ena älskade lakrits så jag sade att det kan vara farligt i stora mängder så nu förstörde jag nog hennes kväll! :-) 

Jag blev lite orolig att helgen skulle passera utan att någon kollade vårat internet och hade mailat lite. Nu såg jag att killen på Trofi svarat och att en tekniker skulle ringa upp.

Efter bara cirka tio minuter så ringde en kille upp och vi bestämde att vi skulle ses om en kvart och så fort jag klivit av bussen så ringer Ullis och säger att han kommit. Jag får springa sista biten.

Han kollar på det och kanske har det klarat sig fastän hela dosan hängde i en tråd efter mitt försök att själv fixa det.

På med allt och det verkar fungera och vi behövde inte betala en krona.

Sedan justerade jag den större dosan själv några gånger så nu hade jag en massa hål jag måste spackla igen. Saken är den att det skall komma en bokhylla framför och den skall skjutas över själva dosorna. 
Jag monterar upp hyllorna och sågar upp hålet och skjuter över hela bokhyllesektionen och det passar perfekt och internet fungerar! Vilken lycka! 
Vi avslutade med att lämna in en bok, som jag sålt, och åt sedan på La Piazza. Jag blev tyvärr lite besviken. Vi åt ju mycket där förr och jag har för mig att jag gillade det. 
Sedan hem där kollade vi teve-utbidet lite.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards