Alla inlägg den 22 januari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 jan 23:00

Måndag och det var återigen dags att ta sig till jobbet. Det kändes som helgen gick alldeles för snabbt och det var lite tråkigt men jag vill vardagarna också men det skönaste är förstås att vara hemma. 

Idag var det riktigt surt att gå till både buss och skola då det var riktigt slaskigt. Man blev lite sur om fötterna och när jag kom fram till kontoret, i gymnastikbyggnaden, så fick jag byta strumpor direkt. 

Bra lektioner och jag börjar hitta nivån för de olika klasserna nu. 

Jag avslutade med möte och det var spännande då jag skall hålla i en friluftsdag. 

Sedan mot bussen och jag småsprang lite men missar nog stadsbussen med någon minut så jag hann inte med anslutningsbussen, mot Vagnhärad. Asch! 

Jag tar en tur mot stan och köper mig lite onödigt färdgodis och nu måste jag verkligen komma igång om det skall bli något bra sportår, för mig. 

Jag får upp en notis om att Ullis cyklar och det är grymt! Klart sporrande men jag kommer inte hinna cykla själv idag och sedan kommer jag att ha mycket plugg också. 

När jag kommer hem så går jag ned i våran pain cave och Ullis matar på duktigt! En puss och vi pratar lite grand innan jag går upp och börjar snart att fixa med maten. En kvinna skall snart komma och hämta mattan och Ullis hinner precis cykla klart innan hon kommer. Hon hade sagt att hon nog visste vem jag var men hon blandade nog ihop mig med Peter för det passade bättre in på hennes beskrivningar. 

Ullis och jag äter sedan gott och sedan blir det lite teve men jag hann även bygga en bokhylla till och kolla lite vad jag skall plugga. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards