Alla inlägg den 5 mars 2022

Av Niclas Bernhardsson - 5 mars 2022 23:00

Lördag och jag och Magnus gick upp och tog lite frukost och kollade på tjejloppet från Holmenkollen ett tag innan Magnus var tvungen att bege sig. Han skulle filma sin bror Roger då han skulle åka skidor utklädd till Mora IK´s maskot Miko. Jag hade missuppfattat Magnus och trodde att han skulle åka med brorsbarnen. Typ blåbärsloppet. 

När Magnus blev hämtad så tog jag det lite lugnt och tittade i lugn och ro på slutet av tjejloppet men det blev tyvärr ingen större dramatik och Johaug kunde defiliera i mål i hennes sista framträdande på elitnivå i sitt eget hemland. Hon verkar dessutom bo ett stenkast ifrån så det var så klart lite känsligt. 

Sen iväg och givetvis stänger jag till dörren innan jag fått ut allting till bilen och jag förbannar mig själv för att inte ta det lite lugnt. 

Ned på stan och jag tar en rätt dålig parkering och jag inser att jag dessutom glömt både handskar och mössa men det var ändå hyggligt väder. 

Jag hittar Britt med barnbarnen och jag hänger med dem. 

Snart ser vi maskoten och förstås snart även Magnus som filmar. Det hade gått riktigt fort emellanåt men då publikleden tätnade så gick Roger verkligen in i rollen och det var kul att se. 

Sen åkte jag och Magnus hemåt och vi hann in en sväng på korgmakeriet och jag kramade om Sivert och sade att vi får ta vallaboxen en annan gång för jag var helt slut. Ryggen värkte som aldrig förr efter gårdagens bravader och jag kunde nog inte gjort så mycket mer. 

Magnus och jag delade på en pizza och sen tackade jag för mig och hoppade in i bilen. 

Nu var det ju bara hemvägen kvar.... Jag som nästan hatar att åka bil långt. Det gick dock rätt bra men farten var inte direkt den man blir av med körkortet för.

När jag närmar mig Strängnäs så vet jag att farten sänks rätt snabbt innan första bron och rätt som det var så lyser det rätt och det är broöppning.... Men vad f-n! Det finns ju inte ens en båt i närheten och skulle det var någon så lär den vara jättestor då bron är stor. Jag går ut ur bilen och ser en stor tanker lååångt bort. Hmm, jag passar på att gå iväg och släppa på trycket och jag behöver inte stressa det minsta. Dock så var det snart Nils van der Poels tur att köra 5000 meter då det är allround-VM. Jag hann dock tillbaka till Nils lopp och efter ytterligare några minuter så var tankern förbi och snart kunde jag åka på igen. 

Borta bra men hemma bäst stämmer alltid in och det är skönt att kram om familjen och snart var det Mello. 

Bra låtar och jag gissade rätt på alla och enligt alla konstens regler så borde väl jag på pris? Nähädå! :-)

Det borde stå mellan Cornelia Jacobs och Bagge i slutfinalen. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards