Alla inlägg den 6 mars 2022

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2022 23:00

Söndag och vi kom förstås upp till Vasaloppet och intog en god frukost. 

Starten var kaos och redan i elitledet föll någon och det blev förstås en dominoeffekt och massor av åkare kraschade. Klart kort lopp för en del och det var förstås riktigt tråkigt. 

Det var spännande på herrsidan och Emil Persson missade segern med någon tiondel mot Andreas Nygaard medan Britta fick se sig besegrad av Astrid Øyre Slind.

Ullis och jag hann åka iväg och hämta en byrå förresten men hann tillbaka innan målgång. 

Sen blev det en tur till Nyköping och kollade in lite på Mio och en sväng på Rusta blev det också samt lite mat på Chopchop. 

På kvällen blev det lite lugnt cykling och jag provade att sprinta också men kroppen svarade inte och det hjälpte ju inte att jag startade för tidigt. Det blev ett varv till och snart var det dags att dra igång igen. Jag provade igen och nu orkade jag lite bättre men det räckte inte till pallen, om man säger så. 

Efter det så dog orken och jag började först vänta in Ullis som inte sprintade och när hon kom ikapp så försökte jag hänga på men snart kände jag att kroppen var för sliten. Så jag bröt och Ullis körde ett tag till.

Dock skönt att röra på sig igen men jag måste nog ta det lugnt igen. 

Vi avslutade dagen med att titta på finalen mellen Sverige vs. Norge och jag skall väl inte avslöja resultatet men jag kan ju avslöja att jag tyckte det var lite orättvist att Alsgaard var med...

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards