Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Niclas Bernhardsson - 20 mars 2022 23:00

Söndag och idag skulle Ullis och jag lämna ett par skates till en kund i Stockholm och passa på att springa på Djurgården. 

Vi kom iväg i bra tid och åkte upp mot stan. När vi närmade oss Djurgården kom Ullis på att vi kunde dra till Kottlasjön, på Lidingö, istället. Det lät bra och vi ändrade resmålet och snart var vi framme. 

Frågan var dock om jag kunde springa för jag hade inte sprungit på länge och lederna värkte. 

Svart var vi dock klara för att springa och det var segt från start och jag låg strax bakom Ullis hela tiden. Jag förstod att det inte gick så fort men jag var också orolig för att väggen skulle komma. Backarna var sega men än så länge gick det. När vi vänder upp, längst bort, så är det ren is och det är isgata uppför första branta backen och flera personer hade problem där och man fick slänga sig uppför med hjälp av ett räcke. Kul men Ullis fastnade bakom några personer så jag fick vänta lite. Det var dock väldigt skönt och jag kunde ta igen mig. Sen igång igen och det var fortsatt tungt men det gick. Efter typ 3,5 kilometer så börjar det att släppa och vi ökar lite och nu är det riktigt kul. Vi passerar där Pernilla Wahlgren bor men hon skall visst flytta snart. På slutet så känner jag dock att sträckan börjar kännas och jag får precis 4,5 kilometer och Ullis springer förstås lite till. 

När hon kommer tillbaka försöker vi få till ett kort med hjälp av självutlösaren men då kommer en äldre kvinna och vill hjälpa till. 

Hon vill försöka få till så bra kort det går och hon balanserar snart på stenarna och vi är oroliga att hon skall ramla i. Då hon skall bort får hon problem så jag räcker henne handen och drar upp henne. Då åker hennes handskar ned i vattnet och Ullis och jag blir förskräckta. Äsch, säger hon. Det är ju bara trädgårdshandskarna men det såg ut att vara fina skinnhandskar.... Livet på Lidingö! :-)

Vi åkte sedan till Lidingö centrum och käkade på Brödernas. Det är rätt dyrt där och inte överjävligt god mat. Idag var det dessutom en av de sämre dagarna och det smakade inte alls bra. Det förklarade jag för kyparen så han förstod klart och tydligt att han kunde glömma dricks idag... 

Sen blev det en tur till Skärmholmen och vi köpte en telefon till Felix. Dock swishade han innan för nya mobiler är inte gratis.

Vi hann med en liten fika på Espresso House också. 

Väl hemma blev det lite cykling för mig och sen lite mys framför teven. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards