Alla inlägg den 7 september 2023

Av Niclas Bernhardsson - 7 september 2023 23:00

Torsdag morgon och eleverna kom fram och berättade att föräldrarna hade gillat mig så mycket. Vilken jäkla skön start på morgonen. En förälder sade att pappan hade sagt att jag "var skön!" Ha ha, ja det må jag säga. Apropå att man kan ha olika språk så läser jag just nu om hur man kan anpassa språket efter mottagaren och vad man tycker om den. En gång i tiden så hade jag ett utvecklingsmöte med en elev och dennas pappa som jag kände ville testa mig och började använda ett mer sofistikerat språk och jag svarade med samma mynt och då blev jag liksom godkänd. Det kändes lite speciellt. På jobbet nu, tidigare i veckan, så var det också en flicka som inte inte alls passade in i normen för de som slänger sig med förortssnack och jag hajade till när hon sade "Tja" med ganska start ton och det kändes malplacerat. Jag förväntade mig liksom ett litet gulligt "hejsan". Hon hade förstås sett hur andra elever hälsat på mig och jag har förstås anpassat mig en del till dem. 

Hursomhelst så var det full fart på idrotten och sådan fart så en elev gjorde sig lite illa och då jag var osäker på hur illa det var så ringde jag till slut 112 som skickade en bil. Det var en jobbig känsla i kroppen då jag inte visste hur illa det var. 

Sen duschade jag av mig och skrev en rapport om händelsen. 

Jag gick sedan ned till Cirkle K och inväntade Ullis som kom med Tim och Cilla då vi skulle skjutsa dem för att hämta en kattunge hos svärfar och Mona. Jag passade på att gå lite för att samla lite steg till en stegutmaning. Egentligen så lägger jag ingen extra tid för att vinna en stegutmaning men nu hade jag lite tid över. 

När de kom så köpte jag och Ullis oss en korv var och sedan åkte vi mot Ålberga. 

Katterna var det full fart på och svärfar visade oss sin nya bil. Ett riktigt vrålåk eller kanske snarare ett lyxåk! En Audi A8 på hela 4,2 liters motor. Wow! Jag kände att jag nästan tappade hakan. Visserligen några år på nacken men den hade knappt gått någonting och såg superfin ut. 

Sedan fikade vi lite och gjorde klart allting med katten och åkte hemåt. 

Det var lite pipande på katten, då den satt i buren, men snart var det lugn och det gick riktigt bra. 

Vi släppte av Tim och Cilla och åkte hemåt. Hoppas det gick bra då katten skulle installera sig och förstås träffa den andra katten. 

Ullis och jag däckade i soffan och tittade lite på Hedebyborna och det blev ju ett tragiskt slut för "Svensson". Avsnitten på slutet var lite för mycket buskis men i och för sig roliga. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards