Alla inlägg den 8 september 2023

Av Niclas Bernhardsson - 8 september 2023 23:00

Fredag och jag hade en skön sovmorgon men bussarna passade inte helt perfekt så jag kom ändå ganska tidigt till skolan. Jag behövde ändå kolla av orienteringskontrollerna så snart stegade jag ut i skogen. Först fick jag dock höra att det hade gått bra för personen som skadade sig igår. Ingenting var skadat och jag träffade även eleven på skolan, det var skönt. 

Sen var jag alltså ute i skogen och kollade alla kontroller och det var varmt och klibbigt. Skit att jag inte bytte om innan och jag kände svetten rinna på ryggen. Sjukt mycket myggor också. 

Sen tillbaka och nu var det lunch innan jag började jobba och det var mest Harry Potter, faktiskt. Det föll sig så då jag var osäker på om någon kollega skulle vara på andra sidan. 

Jag avslutade och några elever var kvar och kastade lite handboll och nu var jag oslagbar till skillnad mot precis innan. 

In i duschen och sedan tog jag stadsbussen ned mot stan för att möta upp Ullis. Hon hade träffat en gammal bekant och jag blandade ihop hennes namn med en annan då jag presenterade min fru och henne för en kollega.

Sedan åkte jag och Ullis vidare mot Oxelösund då vi var bjudna på middag hos Karin och Ellinor. 

Det var supergott men det bästa var förstås att gulla med Stellan. Hon började dock snart hänga med ögonlocken och snart var det sängen som gällde för honom. 

Vi satt kvar och pratade rätt länge innan vi tackade för oss. Supertrevligt och det här får vi se till så det blir en vana. Bjuder vi igen minst lika bra så hoppas vi på det. 

Väl hemma så myste vi lite i soffan och ingen träning orkades med. Snart måste jag ta tag i den. Träningen alltså.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards