Alla inlägg den 4 september 2023

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2023 23:00

Måndag och det var dags att börja åka med bussen för första gången i höst. Jag hade inte köpt busskort utan tänkte göra det på bussen men frågan är var bussen stannade då de håller på att renovera hållplatserna. Jag tog det säkra före det osäkra och traskade ned till järnvägsstationen. 

När jag kommer fram så finns det visst fyra ställen den kan gå ifrån och det var svårt att veta vilken som var rätt. Jag frågade en tjej och då tycker jag att jag känner igen henne och frågade om jag haft henne i skolan. Hon svarar ja och jag gissar på ett namn men det var visst en annan i hennes klass. När hon sade sitt namn så kom jag dock ihåg. Det var ändå många år sedan och många skolor sedan. 

Hon skulle visst på samma buss så det var extra lugnt. 

Tror jag slumrade till och inte hade jag ställt något larm. Jag vaknade dock i god tid och fastän bussen var lite försenad från start så hann jag till nästa hållplats för stadsbussen. Bra start och det gick smidigt med betalningen för månadskortet. Det har blivit fel flera gånger tidigare så jag var väldigt bestämd på vad jag skulle ha. 

Efter första lektionen så hann jag komma ikapp med många saker och hann göra en grovplanering också. 

Möte efter det och sedan hem. Tyvärr fick jag vänta lite på bussen men hann prata med en annan gammal elev som var intresserad att starta eget och jag gav honom lite tips. 

Hemma så blev det lite mat och sedan kaffe innan vi tittade lite på teve. Någon träning orkades det inte med men snart är det dags att styra upp det. Ullis kan ju gott ta det lite lugnt men jag har inte mycket att skylla på. 

Mysigt framför Hedebyborna som vi börjat titta på. Jag hade för mig att vi sett det förut men undrar om om det verkligen stämmer då det är så mycket vi inte känner igen. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards