Alla inlägg den 1 september 2023

Av Niclas Bernhardsson - 1 september 2023 23:00

Fredag och första dagen i "min" månad började. Det är väl alltid så att man får, eller tar, födelsedagsmånaden som sin månad och då är det alltså dags igen. Man börjar bli van när man varit med om ett rätt stort antal varv runt solen. Träningsprogrammet skulle ut men då jag började först klockan 10.00 så började jag med det då jag kom fram till jobbet en timme tidigare. Prick 09.59 så plingade det till i alla adepters elektroniska brevlådor och det får ändå anses var okej. Dock lite tråkigt att jag får sena fredagar i höst. Vi skulle dessutom få besök av Inger och Peter, det skulle blir roligt. 

På skolan hade jag två lektioner efter lunch och det var bra drag men jag kände att jag fick hålla bra fokus på sista lektionen. Kanske började jag att längta efter helgen. 

Sedan hem och jag köpte lite ingridienser som Ullis ville ha. Tyvärr så sade Piccolino nej till att sälja pizzadegar men på Mira gick det bättre. Det var något om att det var fredag och det kanske inte skulle räcka och det köper jag. 

Vi bakade ihop hela sex pizzor och Ullis stod för löjromsvarianterna och jag några mer traditionella pizzor med skinka, champinjoner och räkor. Felix körde en vegansk, så klart. 

Det var riktigt trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Givetvis förstod vi vad Peters tatueringar betydde men vi ville inte förstöra stämningen, ha ha! Eller så var det kanske Ullis som kom på det. Så var det nog. 

De andra delade på lite alkoholhaltigt bubbel men jag tänkte att det var väl lika bra att fortsätta på den alkoholfria vägen och jag hade lika roligt i alla fall. Det var nästan så jag kände mig lite smått berusad på sockret och egentligen borde man väl ha tränat men det blev det för sent för. 

Tack för en trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards