Alla inlägg den 6 september 2023

Av Niclas Bernhardsson - 6 september 2023 23:00

Onsdag och idag tog jag motorcykeln då vi skulle ha föräldramöte på skolan. Det var ju lite osäkert när det slutar och jag skulle nog bli väldigt sen om jag tog bussen eller i värsta fall inte ens komma på sista bussen. 

Sagt och gjort! Snart satt jag på motorcykeln men då jag blivit van att gå upp lite tidigare så kom jag iväg på hojen lite tidigare också. 

Efter lektionerna så var det min tur att vara med på badhuset och det var jag och en kollega samt fyra elever. Jag tog hand om två stycken och det gick rent ut sagt skitbra! Den ena gjorde superfina bröstsimtag under vattnet och den andra hade en stor vattenskräck och med lite tips så var hen nere under vattnet och dök hur bra som helst. Det är nästan så jag längtar efter min nästa gång för att fortsätta med mina tips. 

Efter det var det lite bråttom tillbaka för att göra sig iordning för föräldramötet och dessutom hinna duscha av mig. 

De andra hade visst gått tidigare men jag gjorde sällskap med några andra och när vi skulle ha menyn så sade jag att vi inte skulle hinna utan ville beställa direkt vid kassan. 

Väl tillbaka så var det en kvart kvar och aulan började fyllas. Lite nervöst är det allt men samtidigt gillar jag ju att stå lite i centrum och prata men nu kände jag mig lite osäker på sakerna vi skulle prata om. Jag kan ju mitt gebit, så att säga. 

Som tur var så pratade rektornerna grundligt om de saker jag hade sämre koll på så jag tyckte vi skötte oss bra, jag och min kollega. Inga direkta frågor heller så fastän vi tyckte att vi gått igenom allt så ordentligt så var vi klara först. 

Några föräldrar sade att deras barn pratat så gott om mig och tyckt att det var så roligt med idrott och sådant värmer först. Givetvis är jag där och förstör genom att låtsas att jag inte hör. Dock på ett skämtsamt sätt. 

Ett annat barn hade bara nämnt mig när mamman undrade vad han hade för lärare. - Niclas! Men de andra då? - Ja, Niclas! Typ som att det räckte väl! Ha ha! Det var en boost som hette duga. 

Sen var jag kvar lite för att hjälpa till de föräldrar som hade frågor men då det mesta verkade gälla mentorerna så kunde vi till slut smita iväg, vi som var klara. 

Väl hemma så känner jag hur slut jag är och vi landar i soffan och tittar på ett par avsnitt av Hedebyborna. Hur har man kunnat missat den serien? Något har jag väl sett men det känns som allt var nytt då man såg det igen. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards