Alla inlägg den 9 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 9 april 2023 23:00

Söndag morgon och idag var vi bjudna till min gulliga faster och hennes minst lika gulliga man i Mariefred. Nja, han kommer inte upp i Els-Maries nivå, det är det inte många som gör. :-) Men ett gulligt par som jag och Ullis har kärt är det hursomhelst. Sen skulle vi på 45-årsfest och jag vågar inte skriva vad jag fick för mig att Tanja fyllde. Då blir det nog inte mer kalas... :-0 Det var dock en tankevurpa bara och jag utgick ju från mig och Ullis. 

Hursomhelst så startade vi upp tidigt idag och vi började med att gå en promenad på morgonen för att plocka lite kontroller och vi tog de en del i Vagnhärad och det blev lite skog också. Sen hemåt och snart satt vi i bilen mot Mariefred. Tyvärr hade lampan för lågt lufttryck börjat lysa men det gick inte att se någonting så jag blev lite orolig att det var några muttrar som satt löst men inget märktes då jag sparkade på däcken. Skumt. Inte hade vi bytt däck heller då vi alltid är ute i sista stund med att boka. Eller jag är det kanske då det är jag som byter då jag ändå är i Nyköping. Varför jag då valde att ta vägen genom skogen till Mariefred är då en gåta men det gick bra och var lite kul ändå. Tid sparade man dock inte och vi luftade däcken i Gnesta då vi ändå passerade. Inget däck hade lågt däcktryck heller. Tvärtom lite för högt. 

Väl framme i Mariefred var det supermysigt så det kändes som vi drog alldeles för tidigt men det var supermysigt att träffas och se att alla mådde bra. Tack för en trevlig stund och sorry att jag åt upp alla mackorna. På vägen hem så tog vi några Hittaut-kontroller från bilen och det var ju lite typiskt oss. Vi får väl se om det blir flera i sommar men nu är vi i alla fall med i matchen där också. 

Sen hem igen och nu blev det förstås motorvägen och det kändes som vi halverade tiden. 

Efter en kort mellanlandning hemma så åkte vi till Trosa för att fira Tanja men när vi kommer på tiden som det pratades om från början så är det helt tomt och vi bestämmer oss för att gå en liten runda och plocka några närliggande kontroller och det var tre stycken som låg på ett perfekt avstånd för att få oss att komma närmare tiden som senare bestämdes. Det visade sig att hela kalaset hade flyttats fram en halvtimme och det var ju snällt. Vi såg att det kom bilar då vi närmade oss och tog bara den sista kontrollen som låg i ganska precis anslutning och joinade. 

Trevligt och jag pratade en hel del med Tanjas killes pappa som hade mer koll på folket runtomkring än vad jag har. Trots att han ändå är relativt nyinflyttad. Så fort jag inte visste så tittade jag lite åt Ullis håll för hon har dubbelt så bra koll på folket än vad jag har. Jag är liksom lite av apan som de flesta känner till.  Trevligt var det i alla fall och gott med lite kaffe och en bit tårta. 

Hem igen och nu var det återigen dags för lite kontroller och det blev lite kontroller. Nu blev det runt Trosa Sushi, Skärlagsskolan, Vårdcentralen och La Piazza. Det tog en knapp timme och gick i lagom fart. Tyvärr glömde jag knäppa av klockan så jag fick bra mycket snabbare fart då jag satt i bilen någon kilometer. 

Sen tittade vi lite på Superstars, tror jag. Något blev det i alla fall. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards