Alla inlägg den 7 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 7 april 2023 23:00

Fredag och det var bara att kliva upp och få i sig lite frukost. Ullis drog i sig en halv flaska Vitargo och snart traskade vi bort till Safiren. Ullis hade väl en plan att kliva av efter två timmar då hon var lite osäker på formen och dels så var hennes träningsprogram för helgen så. Snart sprang de iväg och jag skulle åka iväg med Flakens bil men när jag släpper bromsen så rullar bilfan framåt och jag får panik och jag hade ju lagt i backen. Jag försöker några gånger men snart är jag bara några millimeter från bilen framför och jag försöker ringa Flaken som säger att det ju bara är att gasa men jag hinner ju inte, tänker jag. Det visade sig att han måste ha i den automatiska bromen som går i då man står still och det är ju inte jag van vid. Så fort jag lagt i någon växel så står Volvon still. Till slut kommer jag iväg men på vägen så messar Lidas och undrar hur de springer då han vill heja. Jag skickar mitt mobilnummer istället då jag är stressad. Han skickade på Messenger och jag hade visst inte hans nummer. Jag tänkte att jag borde hinna cykla lite innan men nu är det på håret. 

Snart ringer han upp och jag säger att det är bättre att han hänger med mig istället och jag ger honom en tid. Snart inser jag att jag varit för optimistiskt och ber honom komma tidigare och mitt träningspass blir på endast 20 minuter. Snabbt in i duschen och när Lidas kommer så packar vi snabbt in lite i bilen och åker iväg. 

Vi kommer någon minut försent men vid nästa stopp, i Gnesta så ringer Tommy och undrar var första stoppet är och han stod visst vid rondellen. Nja, det gör du väl inte, svarade jag, för det gör vi. Jag tutade och snart ser vi honom vid bensinstationen rätt över. Jag räknar på gamla tiderna och inser att de bör komma typ NU och vi går ut. Mycket riktigt. Lite support igen och alla kämpar på. Nu har tåget utökats med Bjurkull och Klaesson så sammalagt åtta stycken blev det i år. 

Alla var grymma och fastän det var segt för några stycken så kom alla i mål och Ullis och jag tackade för oss och gick in på badhuset för nu skulle Ullis simma några kilometer. Väl inne så ser vi att det är fullt med lek och stora badleksaker och att simma skulle nog bli svårt. Vi lägger oss istället i varmpoolen och det var helt okej för Ullis. 

Jag var dock supersugen på att träna mera men det var inte Ullis, av förståeliga skäl. Nu var jag helt säker på att vi inte skulle vinna Hitta-ut för några hade tagit väldigt många kontroller. Det blev lite lugnt med familjen istället och Tim och Cilla kom på besök för lite mat. Det blev Masked Singer och pizza. Jag chockade alla med att säga Janne Andersson men när någon sade Tomas Brolin så började jag att vela och jag sade Janne, Brolin, Janne, Brolin. -Asch! Janne Andersson och masken åkte av. What! Sjukt skön känsla att pricka rätt och det gäller nog att lita på magkänslan och framförallt gå på framförallt rösten efter att ha sorterat bort en del med hjälp av längden. Kolla av var knän och axlar sitter. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards