Alla inlägg den 15 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 15 april 2023 23:00

Lördag och Ullis och jag fixade en hel del hemma. Ullis inne och jag ute med träden. Sen kom Felix hem och han hjälpte mig att starta igång den gamla bilen och det visade sig att jag bara behövde ställa på den så Ullis och jag tog en sväng och fyllde på lite luft och tog oss en glass vid Sille Krog. 

Sen börjar vi prata lite om Trosa Ultra Backyard och var det egentligen vettigt för mig? Jag har ju blivit alltmer sugen på att testa hur mycket jag skulle klara men samtidigt så blir jag ju så fruktansvärt stel och har också haft en del problem med fötterna. Det slutade med att jag hastigt och lustigt köper en start från en kille. Han hade haft sin start till försäljning i runt tre dagar men svarade mig inom tre minuter och sade att det fanns två intressenter men då jag svarade först så hade jag första tjing. Det var nästan så jag ångrade mig för sannolikheten att någon annan skulle vilja köpa starten någon minut efter mig efter att starten legat ute i tre dygn var nästan noll. Kanske blir jag blåst men det har jag svårt att tro. Han var visst på fest också men jag swishade en slant och så får jag hoppas att han fixar med namnbytet. 

Sen bestämde vi oss för att plocka en hel del kontroller imorgon, söndag. Det skulle bli ett bra pass och vi bunkrade upp med energi. 

Klockan blev 20.00 och då var det Primetime och jag hankade mig fram till sista frågan och velar och svarar fel. Så här i efterhand så visste jag ju svaret och det var surt. Men det går fort och ibland blir det fel. Igår hade jag också alla rätt och det gav hela sju kronor. Idag blev vinsten 26 kronor så det var lite surt. Frågan då? Jodå, den var: Vad kom först? 1. Läsglasögonen 2. Boktryckarkonsten 3. Blyertspennan

Det är dock svårare när man är under tidspress och ofta när man tagit sig tid att tänka så har man också ibland också inte hunnit svara. 

Anmälan till TUB då. Jag har ju alltid blivit väldigt stel när jag idrottat och här handlar det mycket om att inte bli det och förstås att orka. Är jag i form så brukar jag kunna ta ut mig men det är ju inte alltför länge sedan jag opererade hjärtat och det har varit en tuff återstart. Inte för hjärtats skull egentligen men mest för att jag tappat formen. 

Hur tror ni det kommer gå för mig på loppet? Det startar 10.00 på lördagen den 29:e april. Se omröstningen på sidan. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards