Alla inlägg den 28 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 28 april 2023 23:00

Fredag och jag började med att lägga ut nyckeln till husvagnen då en kille skulle kolla på den. Sen till skolan och där var det orientering. Några enkla banor och det blev en hel del instruktioner. Mitt motto är att träna mycket för övning ger färdighet. Jag kommer aldrig glömma när en duktig löptränare blev förvånad över en fråga om löpskolning. Va? Spring mer så får du bättre teknik automatiskt. Lite så är det för det finns mängder av nybörjare som inte ens tror att man kan börjar springa om man inte gått en löpkurs först. 

På vägen hem så sitter jag på bussen när det ringer på mobilen. Nu undras det över hur jag skall göra till hösten och jag svarade ja. Dock så väntar jag på svar från ett annat ställe men jag tänker att jag inte söker andra jobb. Det låter ju fair enough, tycker jag. Får jag samma erbjudande fast på längre tid så utgår jag från att de förstår om jag styr om. 

Det kändes ändå bra och jag kunde åka hemåt men jag fick först hjälpa en äldre kvinna som knappt kom ur ur stadsbussen.

Väl hemma så var det packning som gällde och när vi kände oss klara så blev det Masked Singer och Ullis gissade rätt. Jag också med Ullis hjälp då. Jag var ett tag inne på Helene Sjöholm och när masken åkte av så såg det för ett ögonblick ut som henne. Men visst var det Susanne Reuter, som Ullis gissade på och vi hade inte ens hört att Felix Herngren gissat på henne. 

Sen var det bara att försöka somna och jag laddade med en Vitargo och somnade sött. I huvudet så hade jag ställt in mig på att kämpa men frågan är hur kroppen skulle må. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards