Alla inlägg den 23 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 23 april 2023 23:00

Söndag och idag var vi uppe i Årsta och kollade på några lägenheter. Det var ett riktigt fint område och efter den första lite småmysiga lägenheten så tog vi pendeln till Stockholm Södra och efter en liten promenad var vi vid en rätt cool restaurang. Det var lite svårt att välja men efter ett tag så gick jag med på något förslag från hon i kassan och jag fattade inte ens vad jag beställde. Jag bara sade okej då jag kände att jag bromsade upp kön. Det var i alla fall riktigt gott och efter maten så fick vi med oss en påse med lite smått och gott då de hade gjort fel på vår beställning men som vi höll på så var det nog lätt att det blev så. 

Under promenaden så smält vårat lilla fika så vi fick stanna och äta det på studs. Det var en härlig sol men den uppskattades inte av chokladen. Gott var det i alla fall. 

Efter nästan en timme var vi tillbaka i Årsta och då kommer jag på att jag förstås borde tagit några kontroller då det helt klart fanns ett stort gäng där vi var. Nu var det försent och vi skulle inte hinna gå tillbaka och så jäkla deep into it är jag inte. 

Efter en lång väntan så var det då dags och jag tyckte lägenheten var superfin men det var många besökare och jag misstänker att den kommer dra iväg i pris. Just nu låg den i alla fall bra i pris. 

Vi tackade för oss och tog bilen hemåt men hann med några stopp. 

Väl hemma var jag supertrött men mot kvällen bestämde vi oss för att gå ett varv på backyardbanan. Sagt och gjort!

Vi traskade iväg och snart har vi ett snabbt promenadtempo och jag hinner knappt med. Tyvärr går vi fel några gånger och jag känner att jag får nästan lite ont av att gå fort och det lovar inget gott till helgen. Det kanske var ett rejält felbeslut men jag är fast besluten att prova. När vi passerar någon mobil pizzavagn så ropar vi och frågar hur länge de har öppet och när de ropar -åtta! så tackar vi men förstår snart att vi inte kommer att hinna men det är lite på gränsen. Väl framme så har vi över sju kilometer på klockan och loppet är 6706 meter och tiden blev nästan 1.04 så det är nästan så att man kan gå hela sträckan men då gick vi rätt fort. Jag tänker gå lite långsammare och försöka jogga emellanåt istället. Nu gick jag i mina vanliga byxor och med jacka. 

Det blev i alla fall många steg idag, jag fick ihop över 32000 steg. Tyvärr kände jag av fötter, ljumske och höft. 

På kvällen tittade vi lite på Mästarnas mästare och nu börjar det dra ihop sig. Vem vinner? Det beror förstås mycket på de kvarvarande grenarna men Nils är väl favorit då han verkar mest allround. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards