Alla inlägg den 2 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 2 april 2023 23:00

Söndag och jag hör att både Ullis och Felix är uppe men jag är riktigt trött. 

När jag väl kom upp så blev det en kaffe och sen lite müsli. Ullis berättade att det var trädgårdsmässan och jag förvånade mig själv när jag satte att det kunde bli kul. Hon verkade ju sugen och jag tänkte att det kunde vara kul med lite inspiration för trädgården. Sagt och gjort! 

Snart satt vi i bilen upp mot Älvsjö och snart var vi även inne på mässan. Det var sjukt mycket blommor och föreningar och här och var så var det lite knallevarning då det skulle överröstas med bra priser. 

Vi höll oss dock till planen och försökte gå igenom allt en gång men mot slutet var jag sjukt trött av alla intryck och det hade nästan blivit för mycket blommor och annat grönt. Vi fikade och jag reagerade som vanligt på att man satt och paxade platser. Sådant är för mig no-no! 

Vi ser dock att en plats verkar bli ledig och det är en vuxen kvinna och hennes mamma. När de bara skall lämna sina rester så reagerar både jag och Ullis och undrar om de tänkt att vi skall plocka bort efter dem. 

-Plocka bort? svarar kvinnan och hennes mamma ser lite lätt förnärmad ut. Ja, eller hade ni tänkt att vi skall göra det, svarar Ullis. Jag känner att jag ser lite förvånad ut och det var ju mest över deras beteenden. 

Efter lite energi i magen så tar vi en rund till och Ullis passar på att köpa hem lite knölar och annat smått och gott. 

Vi åker sedan nedåt Kungens kurva och vi äter lite på Ikea. Det blir också ett inköp av slang och däck till min trainer. Igår märkte jag att all luft gått ur efter mitt pass. I däcket alltså. 

Vi passar på att handla lite på Ikea också och scannade varorna i Ullis app och vi fick en present som tack för hjälpen. Tyvärr var det godis och vi som tänkt ha en godisfri månad. 

Väl hemma så gick det lite tid innan jag fick för mig att köra ett race igen men nu måste jag fixa cykeln och kedjan åkte under en pinne, som finns då man har asymmetriska drev. Jag blev supersvart om fingrarna och nu var det en kamp mot tiden. Jag bestämde mig för att bara köra en timme då jag var trött så det blev samma race som igår. 

Jag försökte ta det lite lugnt, som vanligt, men snart trummade jag på och som jag körde. Det blev återigen hårdkörning och efter ett tag var det ett gäng där man inte kunde slappna av alls. Tyvärr orkade jag inte hänga med de värsta i den klungan och jag kom i ett ingenmansland och fick till slut ta det lugnt. 

I spurten så var vi ett gäng på runt 8-10 personer och jag tryckte på rejält och det blev visst lite tidigt och jag fick släppa för mig två stycken. Bra tryck!

In i duschen och tunga ben efteråt. 

Lite teve på det och vi såg på Mästarnas mästare på slutet. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards