Alla inlägg den 20 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 20 april 2023 23:00

Torsdag och det är den mest hektiska dagen så det är liksom all in. Dock så lämnade jag in bilen för däckbyte och dessutom dags för nya däck. Sen var det bara att traska mot jobbet men det var en bra bit. Lite sol och det var skönt då man inte var i skuggan. Först tänkte jag ta bussen men då skulle jag ju bryta pausen och det är ju onödigt. Nu hade jag ju tänkt att dra igång busskortet igen på måndag men när jag kommer fram till skolan så ser jag att en skola väldigt gärna vill träffa mig och jag är minst lika taggad då det var den skolan jag mest av allt ville till. Mer än så skriver jag inte i dagsläget. Tanken är att de vill ses på måndag och jag svarar och säger att jag är intresserad men undrar om det går att skjuta lite på tiden då jag jobbar. 

Sen är det full fart och nu har mer och mer elever börjat gå i taket och jag får lugna dem. 

Sista lektionen och när den är klar så spelar jag återigen lite pingis med talangen John och det är lite speciella matcher. Jag tar första och andra set men tappar tredje och fjärde. Det är jämnt i sista men jag lyckades ta hem det och nu är det absolut en viss frustration. När han spelade bra så hade jag liksom inget att sätta emot och inte ens mitt fegspel fungerade men när jag lyckades vinna så tappade han tålomodet och jag vann relativt enkelt även andra matchen. 

Sen skulle jag bara plocka ihop men tyvärr var det lite strul på skolan eller vid sidan om, kan man säga. Jag fick försöka lösa det men av olika anledningar fick jag ta det imorgon. 

Bara traska till bilen och det var verkligen mycket steg idag men inget dokumenterat då klockan hade slut på batteri. Så kan det vara ibland. 

Väl på plats så skulle det betalas och det blev nästan 10 000 kronor! Ojdå! Det är dyrt med däck och kanske var det inte billigaste stället- men jag lät de gamla däcken vara kvar i alla fall. På däckhotellet alltså. Det kändes i alla fall skönt med nya och bra däck. 

På kvällen blev det en massa mys framför teven och det var nästan så det blev svårt att somna. Det blev förresten Elitstyrkan med Esme - kul!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards