Alla inlägg den 30 april 2023

Av Niclas Bernhardsson - 30 april 2023 23:00

Söndag morgon och jag vaknar lite lätt kissnödig men när jag skall ställa mig så går det inte att belasta vänstra foten alls! Jag står i minst fem minuter och bara försöker få mer och mer vikt på den och även högre värker enormt mycket. Jag inser nu (igen!) att smärtan under hälarna kommer från att jag är stel i hälsenan för det verkar hänga ihop. Till slut så lyckas jag, med hjälp av diverse väggar och annat, ta mig in på toaletten och sen handlar det bara om att försöka få igång fötterna. Note to my self! Träna upp hälsenorna med t.ex tåhävningar och stärk knäna. Jag fick rejält ont i vänstra knät nu också och tejpade på bägga sidorna. 

Efter lite frukost så kollade vi av läget i loppet och det verkar som Johan Abrahamsson, i klubben, fortfarande var kvar. 

När vi kommer ned till Trosa så kollar vi läget och det är nog sju stycken kvar då. Johan har lite problem med ett lår och jag masserar upp det lite och Ullis och jag försöker hjälpa till vid varvningarna. Till slut går det inte längre och han fick ihop 27 varv och det var rekord och förstås kul att han körde i klubbens namn så det blev ett klubbrekord som heter duga!

Vi har också fått sällskap av Tanja och hennes Ola och det blev en fika på Tre små rum. Gott och trevligt och skönt med en promenad men jisses vad sliten man var. Det var lite oroväckande och men Ullis verkade desto piggare. Hon som körde tre varv mer än mig. Det var skönt att vi hade en extra dag hemma imorgon. Idag var det dessutom bröllopsdag för mig och Ullis och det inkom några gratulationer. 28 år är det. 

Sen blev det lite mat och om jag inte missminner mig alldeles så blev det lite mat på Piccolino innan vi landade hemma en sväng. 

Vi åkte sedan ut en sväng till Stensund då Ullis skulle ha sin aprilbild men det var ett gammalt skepp i vägen. Eller gammalt och gammalt. Det är nog relativt nytt men byggt på gammalt vis då. Lite coolt faktiskt. 

Vi avslutade kvällen med att titta på Mästarnas mästare

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards