Alla inlägg den 1 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 1 april 2022 23:00

Fredag och det brukar vara starten på en lugn och skön helg men nu skulle vi hjälpa både svägerskan och Tim att flytta. 

Brorsan Peter kom ned från Sandviken och hade tagit ledigt två dagar och snart mötte både han och Ullis upp mig och sen var det bara att hugga i. Jag har själv varit lite stressad på slutet så jag hade verkligen bestämt mig för att inte springa upp och ned utan tog det i lagom tempo. Det fungerade bra men det var värre med Peter. Det var en jäkla fart och dubbla lådor då och då. 

Sen hann jag och Ullis med några stopp hos Tim också då vi fått tag på lite bord och stolar till honom. 

Det blev några timmar och sedan kom vi inte längre och efter så åt jag, Ullis och Peter lite mat på pizzerian. Jag var duktig och tog en sallad och den var som vanligt helt perfekt. 

Väl hemma så visade jag Peter nya teven och ljudsystemt och när även han var imponerad så var det lite kul. Jag försökte hitta någon serie som hade mäktigt ljud och då, av en händelse, så kom jag till Ragnarök och jisses vad det mullrade och skakade i huset. Den var lite rolig och vi såg ett avsnitt men sen kände jag att jag var tvungen att lägga mig. Peter hade däremot svårt att komma ned i varv och såg visst på två avsnitt till i sin mobil...

Just ja! På skolan hade vi också startat vårt nya fredagstema och det är att vara lite annorlunda varje fredag. Allt för att eleverna skall få något att tänka på. Idag var det att blanda skor och/eller ha tröjor och kanske t.o.m byxor bakochfram eller ut och in. Jag hade ju färgglada skor så effekten av att blanda skor blev ju stor hos mig och det var ju bra då jag förstås hade glömt bort temat då jag åkte hemifrån imorse. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards