Alla inlägg den 10 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 10 april 2022 23:00

Söndag morgon och jag och Ullis hade planerat in en morgonpromenad men det skulle förstås bli tidigt och man skulle absolut vara beredd att förhandla med sig själv. Klockan ringer och det sträcks och somnas om. Några gånger men snart var vi i alla fall ombytta och det var bara att kavla upp ärmarna! Eller kavla ned, rättare sagt, för det var definitivt kyligt. :-0 

Utanför verkar det vara loppis på gång och vi hann knappt förbi förrän man har ett ordentligt klirr och folk vänder sig om. Det var nog något som inte längre kan inbringa några kronor, vi såg däremot ingenting. 

Bra fart direkt och det var något som vi båda reflekterade över. Bra fart och vi åt en hel del fika igår kväll. Av det sockriga slaget dessutom! :-0 Det har alltid inneburit en nästintill utslagen kropp med värkande leder, för mig. Nu var det bra sprutt och det kändes riktigt bra och vi som bägge hade legat på den lånade IR-madrassen igår. Det var intressant. Det blev lite drygt sex kilometer och den lilla sol som fanns värmde inte så mycket. Vi gick och lämnade våra ytterkläder och joinade senare Peter och Anette. Sen kommer jag på att jag glömt mina laktos-tabletter och passar dessutom på att byta till jeans. En kille i tights på hotellfrukost är väl ingen höjdare. 

Det var supermysigt på frukosten och jag busade lite med Peter om gårdagen. Han ville prompt prata enkom om plumpspelet men jag hävdade bestämt att det borde vara det sammanlagda resultatet som räknades. Jag kom ju faktiskt tvåa bägge gångerna vi spelade. Alltså solklar vinst! ;-)

Efter frukosten så packade jag och Ullis ihop våra prylar och chillade sedan hos Peter och Anette en stund. Vi avslutade med att gå en sväng till Mr. Cake och fikade men jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det är så mycket folk och man vill ju ändå bara ha lite grand. Jag fick nästan panik där på slutet och gick ut och tog lite luft. 

Sen en promenad tillbaka och vi hann in i några affärer. Jag är nog dock fortfarande mest nöjd med mitt budgetköp av frisbeegolfdiscar. Tror jag betalde 129 kronor för ett nybörjarset och jag är nu supersugen på att spela lite. Jag tror dock egentligen inte att jag är så duktig som mitt skrytsamma jag tror. Det börjar lukta Dr. Jekyll and mr Hide här! :-) Skämt åsido så vill man säkert mer än tekniken sätter gränserna för. 

Efter adjö-kramar så började vi att gå mot tåget. Kanske lite väl tidigt men då vi aldrig åker tåg så vill man komma till rätt perrong. Typ 30 minuter innan så är vi uppe på rätt ställe och samtidigt så är det en ung tjej som är orolig och frågar vart vi skall åka. Till Vagnhärad, svarar jag, men ser att hon inte förstår någonting och lägger till Norrköping efter. Då slappnar hon av. 

Ullis och jag går sedan och sätter oss och bara väntar. Jag ser ett par killar som verkar stressade och snart så försvinner de och dyker upp på en annan perrong. Men efter någon minut så ser de oroliga ut igen och börjar titta på vår perrong men då sitter vi redan på tåget och snart rullar vi iväg. Tveksamt om de kom på rätt tåg faktiskt. 

Ullis och jag tar oss en dricka och delar på en liten fikabit som blev kvar från gårdagskvällen. Trevligt! Men snart byts det trevliga ut mot hostande. Var och varannan i vår vagn börjar hosta och jag får nästan panik. :-0 Rätt många meter emellan dock men det kändes inte bra. 

Vi kliver dock snart av och traskar sista biten hem. Som vanligt lite av en känsla att folk tror att vi varit på kryssning men då får de väl tro det. 

Vi slappar lite och tittar lite på Mästarnas mästare med Felix. Skön avslutning på en bra helg!

Just ja! Ullis klickade direkt hem en IR-madrass. Själv så funderar jag på att vänta med att ligga för mycket på den då jag väntar på en remiss om hjärtat. Jag vill ju inte må för bra när de skall utvärdera om det blir en till operation, eller vill jag det? Hmm...


   

Efter en kylig morgonpromenad! Av alla discar blev det.... ett budgetpaket med tre stycken


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards