Alla inlägg den 5 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 5 april 2022 23:00

Tisdag och när jag går ut så ser jag att vår V90 står hemma och vilken fin hälsning på den! :-)

Jag springer in och byter nyckel.

På första lektionen så gick pulsen upp rejält men det var inte min egen puls utan en elev skulle prova maxpulsen. Jag lånade alltså ut klockan men det blev lite av en flopp. Dels så hade hen tryckt av för tidigt och sen sen ser jag, i efterhand, att den bara kom upp i knappa 160 slag/minuten. Det lär knappast varit maxpuls för en ungdom. Ingenting är dock hugget i sten när det gäller maxpuls. 

Sen, på mötet, så piper klockan för låg puls, som vanligt. Det är ganska vanligt på tisdagsmötena och jag kommer alltid ned så lågt i puls då. Troligtvis så är det kombinationen av att slappna av med mina extraslag som gör att det larmar. Dock så är det inget alarmerande och jag borde ändra på gränsen men det kanske inte går. 

Efter mötet så var det som vanligt full fart hemåt och man hann slänga i sig lite innan det var dags men jag tror jag slängde i mig för mycket och jag kände inte att det skulle funka att springa idag. Promenera skulle jag i alla fall göra. 

Väl på plats så är det fint väder och jag och Ullis börjar att gå lite och sen kör Ullis igång med lite löpning. Samtidigt kommer Anders och han passar på att gå lite med mig och prata tills han blev för kall. Vädret börjar visst ändra sig. 

Sen kommer huvudgruppen och de hinner knappt börja förrän det smäller till och det smällde till ordentligt! :-0 Värsta snöovädret drog in och på några sekunder så är det nästan kaos och Flaken kommer springande och gömmer sig med mig på handikapptoaletten! :-D När han ser att gänget fortsätter så tog han sig i kragen och drog ut igen men knappast jag! Jag gömde mig där inne på toaletten och kikade ut. I början så var vinden rakt bakifrån så det gick bra att kika ut genom dörren men snart började det att virvla in. 

Ullis hade några varv till och sedan vinkade vi adjö och drog till Tim för att lämna lite saker. Då hade vädret börjat lugna sig man han hade förstås också märkt att det kom ett rejält snöoväder. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards