Alla inlägg den 12 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 12 april 2022 23:00

Tisdag och jag fixade lite hemma med väggarna i Tims gamla rum och sen blev det ett avsnitt av den gamla "The legens of tomorrow". Den var lika dålig som jag mindes den och nu börjar det verkligen att spåra ur men det är som ett gift, man vill gärna se mer. 

Jag hoppade lite mellan några uppgifter och sedan ringer svärmor och undrar var vi är och då har jag precis pratat med Ullis som styrt om lite och jag hade helt glömt att meddela svärmor de nya planerna. 

Så Siv fick sitta i solen och vänta en stund medan jag hämtade Ullis. 

Väl i stan så lämnar vi Ullis, som skall lämna blod, och jag och Siv åker till Rusta för att köpa lite garn. Jag passar på att köpa lite förbrukningsartiklar och sedan åker vi en sväng till Jula också och det rycker i hela mig. Jag älskar verkligen sådana där affärer och idag var jag lite köpsugen. Så jag traskade in utan att egentligen ha något att köpa och springer på ett set med skiftnyklar och det slog mig att vi inte har några bra kvar. De vi haft har jag nog förlagt och någon har jag glömt i regnet så den bör antingen smörjas upp eller kastas. Jag köper mig ett prisvärt set. Så prisvärt så jag undrar om det verkligen är ett ett prisvärt set. Nåja, jag använder mig inte av skiftnycklar så mycket så de kanske håller. Sen kommer jag på att Tim ju behöver lite saker och sen kommer jag på att jag själv behöver en ny lampknapp och det behöver vara av en speciell typ och just den hittar jag. 

Jag kunde till slut knappt bära allt och Siv undrade vad jag kom och kånkade på. 

Sen hämtade vi upp Ullis och hon ville ta en sväng till ICA Maxi och köpa en pryl till en jobbarkompis och det var en party cooler, av modell större. Läs: tyngre. In med den i bilen och svärmor fick det allt trängre. 

Hem och efter att ha lämnat svärmor så vill Ullis lämna coolern och då gör vi så. 

Träningen fick Lena ta hand om och nu kunde vi kanske svängt förbi men vi skulle bara hunnit sett slutet på huvudgruppen så det var ju inte så mycket hjälp. 

Vi passade förresten på att ta med oss mat hem från Chopchop och det är ju så gott så chansen att det är supernyttigt är väl inte så stor. Men gott var det och sen blev det lite fotboll på teve också. Tyvärr ingen träning så det får bli imorgon. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards