Alla inlägg den 13 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 13 april 2022 23:00

Onsdag och efter gårdagen så blev det lite mer aktuellt att kolla på min VAL-ansökan. Jag har ju alltid fått negativa besked och nu inser jag att jag inte alls gjort rätt och det skulle säkerligen kunna förklara en hel del. När man söker VAL så skall man visst skicka in allt man gjort som kan göra så att man anses behörig och vad har jag inte gjort egentligen? 

Skulle jag försöka ge mig på en sammanräkning så har jag:

* Varit tennistränare för ungdomar något år och dessutom gått någon Steg 2-kurs. Det valde jag dock inte att ta med för vem, som är kvar i livet, skulle kunna vidimera det? Det borde varit runt 1985-86

* Varit fotbollstränare runt 4-5 år. Det borde väl finnas i några dokument hos TVSK. Tror det var runt 2008-2012. 

* Varit ordförande i gamla Mecman IF i runt 1012 år. Skulle gissa att det var någonstans mellan 2002-2001 och sen kanke 2003-2013.

* Varit ansvarig för löparsektionen och någon annan sektion i Mecman IF i vardera 10 år. Vilken annan sektion var det och hur kan man glömma det? Den andra sektionen var nog inte så aktiv. 

* Varit ansvarig och drivande på Hedebyloppet.

* Varit högste ansvarig för Trosa kommunkamp. Vilket år var det? Någon som har några gamla bilder. Det borde absolut gå att göra om och göra lite bättre. 

* Varit lärare i 9 år, varav 6,5 år som idrottslärare och ett halvår som idrottslärarassistent. 

* Varit anlitad som expert i ett tv-program där de skulle åka terränginlines. 

* Varit (och är) ordförande i löparklubben Enklaresport Running Club runt 10 år. 

* Varit huvudtränare i samma klubb sedan starten, som jag tror var 2010 eller 2011. Det borde man förstås veta...  men det går att kolla upp. 


Ja, är det någon som har bättre koll på årtal och sånt så får ni gärna höra av er och kanske vidimera att det stämmer. Uppgifterna måste vara inne ganska snart. Mycket av det äldre finns ju på min gamla telia-mail, som jag inte längre kommer åt. 


Hursomhelst så gick det åt många timmar att ens försöka sortera i det här och sen hade klockan tickat på och snart skulle Ullis komma då hon hade tid på Södertälje Rehab. Fort på med kläderna och när hon kom så åt vi lite grand och drog sedan iväg. 

Hon fick lite behandling med att både bli knäckt och få lite nålar i sig. Det blir spännande att se hur det blir. 

Sen upp mot stan för att kolla in en cykelsadel och hon fick hjälp vid en cykelbutik vid Hammarby Sjöstad som var specialiserad (!) på just Specialized. Jag försökte bistå med lite hjälp men säljaren var en aning spydig och kanske trodde han väl inte att jag kunde så mycket om just triathlon men det måste jag nog tillstå att jag kan. Det verkade knappt som han hade så mycket koll på Björn Andersson faktiskt. 

Ullis fick i alla fall med sig en cykelsadel som gick på ungefär lika mycket som jag sålde min förrförra racercykel för... Jag är liiiite skeptisk men på den uppställda cykeln så satt hon ju bra men han började dilla om att det är viktigt att sitta bra då man sitter så länge på cykeln. Asch, på triatlon så står man liksom ut, det är lite av grejen. 

På vägen tillbaka så tog vi oss lite gott att äta på Espresso House och sen kikade vi lite kort på Decathlon på lite discgolf-grejer. Det verkar ju riktigt kul! 

Väl tillbaka så dröjer det inte länge förrän Ullis säger åt mig att komma då hon har en överraskning till mig. Jag öppnar ett paket och det är tre frisbeediscar och jag blir såklart glad. Jag köpte ju precis tre stycken men några till är ju alltid kul. Sen visar det sig att det finns ett till paket av modell större och det är en full size discgolf korg! :-0

Wow! 

Det är nästan så att man måste börja tro på de där lycko-kakorna hos Chopchop. Det var så kul för igår så fick jag en lapp med att jag kommer bli överraskad och det blev jag verkligen! :-)

Jag byggde ihop den och den saknade tyvärr flaggan och Ullis blev lite sur då hon insåg att hon precis kollat på samma modell på Decathlon men då kostade den 200 kronor mindre. Men men. 

Det blev några kast inomhus men det lät så mycket så det tyckte både Felix och Ullis att jag fick sluta med. 

Vi såg sedan ett avsnitt av Mästarnas Mästare och Järbyn imponerade i jägarvilan. 26 minuter utan någon fusk med armarna. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards