Alla inlägg den 23 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 23 april 2022 23:00

Lördag morgon och jag hade lovat att skjutsa Tim, som skulle jobba extra. Klockan var satt på 05.45 men jag bad honom även att ringa för säkerhets skull. Det var nog bra för efter någon minut sov jag igen efter att ha stängt av larmet. 

Det var riktigt segt att gå upp men efter att ha lämnat av honom så tänkte jag kolla om det inte fanns någon frisbeegolfbana i Södertälje. Då jag ändå var där alltså. 

Jag kolla på google efter någon bana och när jag kommer fram så förstår jag ingenting. Det är någon moské och inte något som tyder på att en bana skulle få plats där. Snart har jag en ny plats och det är en stor och öppen park, i Geneta. Jag hinner dock knappt gå ur bilen förrän det drar tag i ljumsken och jag kan knappt gå. Men vad sjutton hände där, tänkte jag. Det borde väl gå över och jag försöker gå lite men det släpper inte och dessutom är det svinkallt och snart går jag tillbaka till bilen och ångrade bittert att jag gick ur bilen. Jag hade packat ryggsäcken med några discar men det blev inga kast. 

En kund skulle komma förbi men jag misstänkte att jag skulle behöva några timmars sömn så jag hade skrivit en senare tid och väl hemma tog det inte mång minuter innan jag somnade. 

När jag vaknade igen så gjorde det lika ont i ljumsken och jag blev lite orolig. Kunden kom och han hade med sig sin fru. Jag känner att jag haltar men säger ingenting om det och han åker iväg med två par skates, mest för att de var så billiga då jag rear ut. Det ena paret var nog till sonen. 

Sen messade jag en kund som ville försöka få till ett skate-köp till sin sambo och vi kom överens om att träffast i Skärmholmen imorgon. Tim ville ändå ha en mikrovågsugn och han hade ångrat att han inte köpte en jag tipsade om förra helgen. Ullis ville dessutom upp en gång till och gärna ta en sväng på Zetas trädgård. 

Vi kollade sen lite på teve och det blev lite allt möjligt. Väldigt lite Let´s dance faktiskt, jag tycker inte det är så roligt längre. Det var nog längesedan jag tyckte det förresten. Avslutningsvis fastnade jag lite framför Ad Astra och det irriterade mig att jag började titta på det för sedan hade jag svårt att slita mig och jag lyckades faktiskt innan upplösningen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards