Alla inlägg den 26 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 26 april 2022 23:00

Tisdagen var verkligen späckad med allt möjligt. Ibland var jag ute i skogen med orienterande elever och sen bakade jag pizza med min mentorsklass och nu berättade jag även att jag slutar till sommaren och det var lite känslosamt, förstås. 

Sen hoppade jag bland annat in som vikare och hade då en rolig lektion som avslutades med en Kahoot. 

Full fart hela tiden och mot slutet började jag bli riktigt trött och idag var det ju löpträning. 

Ullis och jag kom iväg i sista stund och jag hade plockat med mig lite klubbkläder då några behövde. Vi såg Tessan på plats och jag kikade efter om inte den nya kvinnan skulle dyka upp men det kanske var tisdag som hon skulle komma. 

Jag startar lite för hårt och känner hur det snabbt låser sig i benen och jag är visst inte superpigg och snart känner jag att jag får sänka farten och det rejält. Kanske gick det lite för snabbt också mot den form jag är i nu. 

Vi kämpar oss igenom passet och jag får ändå vara nöjd. När huvudgruppen kommer så springer jag och tar fram ett linne och snart nog kommer Fille också och han skall också ha ett linne. Det slutar med att Evelina också köper en tröja för framtida lopp. Det var ju smidigt. 

Väl hemma så spelar jag lite Primetime och kommer långt bägge gångerna men klarar inte alla frågorna, surt. 

Dusch och sen lite mys framför teven och Felix joinar. Nu blev det Mordet på skolan och Jesper är ju nästan för mycket ibland! :-D 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards