Alla inlägg den 14 april 2022

Av Niclas Bernhardsson - 14 april 2022 23:00

Torsdag morgon och jag var riktigt taggad på att komma igång med Hitta ut men Ullis jobbade så det var bara att hålla sig i skinnet. Vi gör ju det här tillsammans. Jag hann dock kolla lite var kontrollerna satt och gjorde några skisser på i vilken ordning man kunde ta några och en utgick ifrån hennes jobb. Att hon sedan ville komma hem och byta om gjorde att vi tog Vagnhärad först. 

Sen blir jag uppringd av ett 019-nummer och jag utgår ifrån att det är en säljaren och även rösten först tydde på det och jag känner att jag ändrar attityd och blir lite kort och svarar inte heller "ja" på hennes första fråga. Sen inser jag att det är Umeå universitet som ringer och efter lite dividerade så inser vi att att det är bättre att jag söker till Linköpings universitet och hon stryker min ansökan och jag försöker göra om proceduren men det skulle vissa sig vara nästintill omöjligt. Först så stöter jag på patrull när jag inser att jag måste ha en annan mailadress och jag har ju bara en privat och försöker skapa en till med enklaresport.se, i slutet. Det verkar ta tid så snart tar jag en jobbmail och då kommer nästa problem med att systemet känner av att jag sökt förut i samma sökomgång och då blir det stopp. Jag ringer VAL och de hade själva ingen aning om att det kunde bli så men rätt som det var så var det ändrat till Linköping och jag skulle bara kontakta en person för en kod så jag mailade direkt och hoppas att det skulle lösa sig. Nu är det bara att hoppas att allt är rätt men jag skall kolla en sista gång innan det är för sent. 

Sen gör jag ett nytt försök med motorcykeln men det är tvärkört och det slutade med att jag plockade bort batteriet igen och satte det på laddning. Det stod ju att det var fullt men efter bara några sekunder så försvann all kräm och inte ens med starthjälp fick jag igång det. Det blir absolut ett till försök, sen blir det nog ett nytt batteri. 

Nu fixade jag iordning lite mat och väntade in Ullis. Vi åt och sen när ville jag ut, nu var jag riktigt taggad och kockan var ju över 17 redan. 

Första kontrollen och jag är tvärsäker på var den skall vara men det finns ingen där. Vi är säkert i en kvart och kollar och jag är riktigt sur och jag är rätt okej på att orientera och är dessutom råsäker. Alla tecken ligger kanon och det finns ingen skylt. Vi hoppar den men det är surt. 

Sen spikar vi i princip allt och då funkar ändå inte pricken som visar var man är och vi genar vilt över skogen och det är någon enstaka som vi kom lite fel på men då var det nog ändå så att vi vann på att gena. 

Det blev 21 kontroller och det blev en bra start. Imorgon skall vi dock serva de som springer Sillen Runt så det försvinner ju lite tid där man annars borde de bli en bra Hitta ut-dag. 

In i duschen och sen lite mys framför teven och vi tittade på Elitstyrkan med Felix. Tim kom förbi en liten stund också då han skulle iväg till stan. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards